Mand fra Solrød vågnede og vidste straks, at han skulle i Meny: Om aftenen gik familien i chok over hans beslutning

Foto: Simon Læssøe/Scanpix

​For en mand i fyrrerne fra Solrød Kommune blev livet for nylig en hel del sjovere, efter han for et par uger siden vågnede op med en helt særlig følelse i kroppen.

- Jeg slog øjnene op den lørdag morgen, og det første jeg tænkte var, at jeg for alt i verden skulle huske at spille Lotto, lyder det fra manden til Danske Spil.

Samme lørdag var manden sammen sin søster og svoger, og overfor dem forklarede han følelsen af, at han ville blive lotte-milionær, hvis blot han huskede at spille.

- De troede, jeg var blevet tosset, forklarer manden, der til daglig sælger boliger.

Læs også

Meghan i ‘IKEA’-bommert: ‘Er det din morgenkåbe?’

Det samme troede mandens kæreste, og da de to samme dag var på vej ud for at handle, frygtede hun for alvor, at manden var havde tabt forstanden.

For pludselig begyndte han at omdirigere hende fra Fakta, hvor hun ellers havde tænkt sig at handle, til Meny, hvor han kunne købe sin Lotto-kupon. Det hjalp ikke på hverken situationen eller tålmodigheden, da manden bad hende om at vente, mens han valgte de tal, han mente ville blive udtrukket fra Lotto-maskinen, der står nede i Danske Spils kælder i Brøndby.

Om aftenen var parret til middag hos søsteren og svogeren, hvor manden fik travlt med at tjekke Lotto-tallene på sin telefon, så snart de kom online.

Læs også

Gaven til kæresten der ikke gider fodbold: Frække VM-trusser vibrerer, når der scores mål

- Jeg har en ret god hukommelse, når det kommer til tal. Så da jeg så vindertallene, fløj jeg op af sofaen og bad min svoger tjekke efter, om det ikke var de samme som på min kupon, forklarer manden.

Og ganske rigtigt. De tal, som manden nøje havde udvalgt, viste sig alle at være vindertal. Og med ét var manden den heldige vinder af seks millioner kroner.

- Jeg kan love dig for, at der blev stille i rummet. Vi var alle helt paf. Jeg sov ikke meget den nat. Det er jo ens tilværelse, der er ændret med et trylleslag, forklarer han.

Læs også

Nordjysk politi fik andet end burgere på McDonalds: Beslaglagde et halvt kilo narko

Siden er den nyslåede millionær kommet sig over choket og har gjort sig nogle tanker om, hvad pengene skal bruges til. I mellemtiden har han dog ikke været bleg for at bruge nogle af dem på selvforkælelse.

- Jeg tog ud for at shoppe og købte for 5000 kroner parfume og deodoranter og så videre. Sådan noget man aldrig ellers kunne finde på at bruge så mange penge på. Og så elsker jeg at lave mad. Så jeg gik ud i køkkenet og ryddede ud i gamle pander og gryder, som jeg simpelthen har været træt af så længe. Derefter gik jeg ud og købte for 12.000 kroner funklende og matchende køkkenudstyr Det er simpelthen så fedt. Og så har vi spist rigtig mange måltider ude på det sidste, forklarer han.

På sigt vil millionæren gerne købe et hus sammen med sin kæreste, som er noget yngre end ham selv. Han har to store børn fra et tidligere forhold, men muligvis kommer der endnu et barn til verden engang.

Læs også

Slut med Badehotellet: Skuespiller trækker sig fra succes-serie

- Hun vil gerne have et barn, så det slipper jeg nok ikke udenom. Men denne gang er der jo råd til både babyudstyr og au pair, siger han med et stort grin.

Manden drømmer også om en ny bil – eventuelt en Mercedes, som han længe har gået og kigget på. Derudover drømmer han om en køretur på tværs af USA.

- Der skal bare ikke spares på noget. Vi skal køre i nogle hjernedøde biler og bo på nogle rigtig gode hoteller. Det fedeste ville være at tage et helt år ud af kalenderen og bare rejse rundt i verden. Men jeg ved ikke om det er realistisk i forhold til job. Men drømme er der nok af, lyder det fra lotto-vinderen.

 

Dagens Gossip