Mand i Horsens spyttede kvinde i ansigtet, fordi hun glemte at bruge blinkeren

Det virkede som lidt af en overreaktion, da en mand pludselig steg ud af sin bil, og spyttede en 53-årig kvinde i ansigtet, fordi hun glemte at bruge sin blinker.

Til tider kan det være rigtig frustrerende at køre bil. Det kan være bilisten foran, der kun kører 40, hvor der må køres 50, eller det kan være en person, der slet ikke holder afstand.

Uanset hvad, så er det aldrig okay at lade sine frustrationer gå ud over andre mennesker, men det er der en mand, der vist ikke har lært. Han valgte nemlig at sende en spytklat direkte i ansigtet på en 53-årig kvinde, fordi hun glemte at markere, at hun gerne ville dreje.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Det hele fandt sted i Horsens centrum torsdag den 2. maj, hvor en 53-årig kvinde kom kørende langs Høegh Guldbergs Gade, og holdt efterfølgende stille krydset ved Holmboes Alle.

Det var her, at hun åbenbart begik en fatal fejl, hvis man skal tolke mandens reaktion. Han valgte nemlig at standse sin egen bil, gå ud af den, hvorefter han gik over og skældte den 53-årige kvinde ud, inden han spyttede hende i hovedet. Alt sammen fordi, at hun ikke brugte sin blinker.

Vi skal nok finde ham

Politiet kategoriserer episoden som en voldssag, og de har sikret sig DNA fra spytklatten, så de har mulighed for at identificere gerningsmanden.

Gerningsmanden er de slet ikke i tvivl om, at de nok skal finde, og derfor valgte politiet ikke at efterlyse ham på sit signalement. Det skriver det Sydøstjyllandske medie, Vejle Amts Folkeblad.

Mediet eller politiet har dog ikke meldt videre ud, om de skulle have fundet manden, der spyttede den 53-årige kvinde i hovedet. En ting er dog sikkert, uanset hvor frustreret man bliver i trafikken, så er der ingen grund til at reagere sådan.

Læs også

28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip