Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

En muslimsk mor er rasende efter, at hun satte tænderne i en lasagne-sovs, som hun mente smagte af bacon. Hun kræver derfor, at sovsen bliver testet i et laboratorie, så hun kan være sikker på, at sovsen ikke indeholder svinekød.

Den 39-årige Rianne Ward konverterede til Islam for syv år siden, og hun har siden da levet livet som muslim. Det betyder blandt andet, at hun skal afholde sig fra svinekød, men det er hun nu kommet i tvivl om, hvorvidt hun har.

Hun købte nemlig Aldis lasagne-sovs med mærket vegetarisk, og dermed skulle det altså ikke indeholde svinekød. Da Rianne Ward smagte på det, fik hun dog kvalme, og hun tog sovsen med tilbage til Aldi, hvor hun bad en af de ansatte om at dufte til det.

Læs også

28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

Til det britiske lokalmedie, Derby Telegraph fortæller hun, at det var hendes søn der først gjorde hende opmærksom på det.

“Jeg havde lige sat mig ned, og så sagde min søn ‘Mor, det dufter af bacon’”, fortæller hun til mediet og fortsætter:

“Da jeg spiste det, smagte det præcist ligesom bacon, hvilket gav mig kvalme. Jeg var fuldkommen sydende, og tog tilbage til butikken,” fortæller hun.

Her var den 39-årige mor sikker på, at sovsen var kontamineret, så hun fik de ansatte i Aldi til at dufte til sovsen.

Jeg føler, jeg har forrådt min religion

Moren har sidenhen sendt en skriftlige klage til Aldi, og hun har gemt sin bøtte med sovs i køleskabet som bevismateriale. Hun håber på, at Aldi vil kompensere hende, da hun nu føler, at hun har forrådt sin religion.

“Jeg er rasende. Jeg har været muslim i flere år nu, og undgået bacon i så lang tid. Så sker det her. Jeg føler, at jeg har forrådt min religion. Aldi har fortalt mig, at de vil teste sovsen, for at se, om den er blevet kontamineret,” fortæller hun ifølge mediet LadBible.

LadBible har haft fat i en talsmand fra Aldi, der forsikrer om, at der ikke er noget svinekød i den lasagne-sovs, som den 39-årige muslimske mor har købt.

“Vi er kede af, at Frk. Ward er utilfreds med dette produkt, men vi kan forsikre hende om, at vores lasagne-sovs er fuldstændig kødfri. Produktet er tilsat røget salt, som giver den karakteristiske smag,” fortæller talskvinden fra Aldi.

Meget tyder altså på, at den 39-årige mor og hendes søn blot er blevet forvirret over smagen af røget salt, og hun kan derfor ikke forvente at blive kompenseret.

Læs også

Årets klaphat: Filmede politiet mens han kørte forbi - Blev stoppet med masse af narko på sig

 

Dagens Gossip