Mand stopper skænderi i tog: 'Luk røven og sæt jer ned'

En togtur fra Hamborg til København med DSB udviklede sig dramatisk, da flere personer kom op at toppes. Men da bølgerne gik højest, greb en irriteret passager ind og stoppede skænderiet.

Oliver var med et DSB-tog fra Hamborg til København, da flere passagerer pludselig begyndte at råbe og skændes i hans kupé. Han greb sin telefon og filmede episoden, der fandt sted i går, torsdag.

- Der var nogle børn i toget som gik meget rundt, og en kvinde blev meget ophidset over det og vendte sig flere gange om for at skælde dem ud, selvom deres mor sad ved sæderne bag ved, forklarer Oliver til Dagens.dk om baggrunden for skænderiet.

Han fortæller, at der lidt efter blev tændt for noget musik et andet sted i kupéen, hvilken fik kvinden til at blive meget gal og skælde ud. Og det fik et større skænderi til at bryde ud.

Læs også

Tina var opslugt af sin mobil i Føtex-køen: Kiggede straks op, da hun overhørte dette

Pludselig begyndte andre i kupéen at blande sig, og der blev bandet og svovlet på kryds og tværs. Det fik manden, som man kan se i videoen, til at rejse sig op og bede alle om at sætte sig ned og 'lukke røven' og opføre sig ordentligt. Hvilket de så gjorde.

- Da alle så satte sig ned, begyndte moderen, som havde seks børn med, at græde for sig selv, men der kom heldigvis nogen og trøstede hende, fortæller Oliver, som ikke ønsker at stå frem med sit fulde navn.

Se et klip fra den dramatiske episode øverst i artiklen.

Læs også historien om 18-årige Julia: Hun hører, at mikroovnen er færdig: Da hun springer ud af sengen, indser hun straks sin fejl.

 

Dagens Gossip