Mange penge på vej tilbage til danskerne

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

Flere tusinde danskere står til at score en fed bonus, når de inden længe får penge retur.

Foråret er den årstid som rigtig mange danskere altid glæder sig til. Dels fordi vejret bliver bedre, men også fordi, at rigtig mange danskere får penge tilbage i Skat.

Nu er det ikke skattekroner, der kommer tilbage til danskerne, men i stedet en milliard kroner, som fordeles ud til de kunder, der er kunder hos forsikringsselskabet Tryg.

Læs også

Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne

TrygGruppen der ejer forsikringsselskabet Tryg, har netop fremvist et resultat fra 2019 på intet mindre end 1,7 milliarder kroner. De penge kommer kunderne til at få glæde af, for sådan fungerer det, hvis man er kunde i Tryg.

Ifølge TrygGruppen har bestyrelsen valgt, at der bliver indstillet en medlemsbonus på 8% af kundernes samlede præmier. Det betyder, at du får 8 % tilbage af det beløb, som du betaler i præmier for dine forsikringer hos Tryg.

Så meget får du udbetalt

Det er forholdsvis let at regne ud, hvor mange penge du vil få udbetalt. Herunder får du et tænkt eksempel, så du selv kan forsøge at regne ud, hvad du får tilbage.

Du har en bilforsikring til 6.000 kroner.

Du har ulykkes- og indboforsikringer for omkring 2.000 kroner.

Du har en rejseforsikring og måske et par andre forsikringer som også løber op i 2.000 kroner.

I alt betaler du forsikringer for 10.000 kroner om året, og det er dette beløb, som du får 8 % tilbage af. I ovenstående tilfælde ville du med 8 % at 10.000 kroner få 800 kroner tilbage.

Betaler du mere i forsikring hos Tryg, vil du få flere penge tilbage, mens du vil få færre tilbage, hvis du betaler mindre.

TrygGruppen har også opkøbt forsikringsselskabet Alka, og derfor er det et rekordbeløb, de udbetaler til deres kunder.

Læs også

Kiosk-ansats store fejl sikrede dansk kvinde 5 millioner kroner

 

 

Dagens Gossip