Mange tusinde danskere står til at miste flere tv-kanaler

Foto: Shutterstock.com

Endnu flere danskere er i fare for at miste de tv-kanaler, der udbydes af Discovery Networks

Telia sendte i går en mail ud til deres 21.000 kunder, der har en tv-pakke hos selskabet. Det skyldes, at der er en risiko for, at flere af deres tv-kanaler pludselig går i sort.

Årsagen skal findes i, at Telia er ifærd med at forhandle en ny aftale på plads med Discovery Networks, og det er ikke sikkert, at de når til enighed.

Læs også

De første 100 danskere der møder op her, får gratis kontanter

Hvis ikke Telia og Discovery Networks bliver enige, så ender det med, at Telia kunder mister alle de kanaler, som de i øjeblikket kan se fra Discovery.

Det er de samme kanaler, som alle YouSee-kunderne mistede ved årsskiftet i forbindelse med ‘tv-krigen’. Nu kan endnu en tv-krig blusse op, hvis det ikke lykkes de to parter at møde hinanden i en ny aftale.

Mens YouSees kunder flere måneder før, var klar over, at de kunne miste alle Discovery Network-kanalerne, så har kunderne hos Telia ikke lang tid at løbe på.

Det ventes nemlig allerede, at kanalerne bliver fjernet den 3. marts, hvis de ikke finder en aftale.

“Det er klart, hvis ikke vi når til enighed med Discovery Networks, vil deres programmer ikke længere være tilgængelig i Telias tv-produkter,” fortæller pressechef hos Telia Mads Houe til Ekstra Bladet.

Forbereder et andet alternativ

Noget tyder da også på, at det ikke er sikkert, at de to parter når til enighed. Sådan tolkes det hvert fald flere steder, eftersom Telia allerede har varslet deres kunder, at kanalerne snart kan forsvinde.

Hvis ikke de to bliver enige i en aftale, så mister kunderne følgende tv-kanaler: Eurosport 1+2, Eurosport Player, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren samt Animal Planet.

Hos Discovery Network tager man det med ophøjet ro, at de snart kan stå med flere kunder, der ikke kan se deres kanaler. 

“Vi vil gerne finde en løsning sammen med Telia. Men bestemmer de sig for at fjerne vores kanaler, har seerne gode muligheder for at se vores kanaler direkte på Dplay, eller hos andre tv-distributører. Vi lever heldigvis i en tid, hvor tv-seerne har flere valgmuligheder end nogensinde før,” fortæller Christian Kemp, CEO for Discovery Network Danmark til Ekstra Bladet.

Er du Telia-kunde? Og hvad vil det betyde for dig, hvis du ikke længere kan se Discoverys kanaler i din tv-pakke?

Læs også

14-årig pige tæsket og indespærret: "Hun var utro med en udlænding fra Odense"

 

 

Dagens Gossip