14-årig pige tæsket og indespærret: "Hun var utro med en udlænding fra Odense"

Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix

En ung mand har modtaget sin dom, efter at han både indspærrede, tæskede og dyrkede sex med sin daværende kæreste, en 14-årig pige.

En ung mand er blevet idømt et år og tre måneder fængsel, fordi han står bag en række grove forbrydelser mod en blot 14-årig pige.

Det er mediet JydskeVestkyst der har dækket den modbydelige sag mod 19-årige Jonas Sadolin fra Nordborg på Als, som netop har modtaget en dom for vold, frihedsberøvelse samt for at have samleje med sin 14-årige kæreste flere gange.

Læs også

Voldsom tragedie: 51-årig blev fyret fra sit job - vendte tilbage med et våben

Den unge mand var meget plaget af jalousi, og det var blandt andet det, der førte til, at han den 4. december vækkede sin 14-årige kæreste med et hårdt slag i ryggen.

Han havde nemlig kigget i hendes telefon, og der havde han fundet ud af, at hun havde været ham utro med en - ifølge hans ord - ‘perker fra Odense’.

Erkender det meste

Slaget i ryggen var dog ikke det eneste, som den 14-årige kæreste blev udsat for. Hun blev også låst inde i lejligheden, hvor hun ikke havde nogen mulighed for at gå på toilettet.

Selvom den 19-årige Jonas og den 14-årige pige var i et forhold, så er det stadigvæk ulovligt at dyrke sex med en person under 15 år. Derfor blev Jonas også dømt for dette.

Ifølge anklageren lød det, at Jonas havde forsøgt at kvæle sin kæreste, men den udlægning er Jonas dog ikke enig i. Han indrømmer dog, at han både slog hende, og holdt fast om halsen på hende.

“Jeg slog hende, fordi hun blev ved med at benægte, hun havde været utro. Jeg har ikke forsøgt at kvæle hende. Jeg holdt bare fast om halsen,”

Den 19-årige Jonas Sadolin har bedt om 14 dage til at overveje, om han vil anke dommen.

Læs også

De første 100 danskere der møder op her, får gratis kontanter

 

 

Dagens Gossip