Manglede æg: Coronasmittet trodsede isolationskrav

Foto: Facebook

Når man er testet positiv med corona, så er det meningen at man skal blive hjemme og ikke udsætte andre for smittefare. Det var dog ikke helt, hvad der skete i Norge, hvor en coronasmittet mand trodsede alle advarsler og gik ud for at handle.

Det ifølge politiet i Norge ikke den eneste gange, at manden havde brudt sit isolationskrav. Derfor har manden fået en bøde på 20.000 kroner for at bryde sin isolation. Den ene gang, han brød isolationen blev der taget billeder af ham af overvågningskameraet i et supermarked.

Læs også

Regeringen lemper nu disse restriktioner

Det er det norske politi i Sør-Vest-distriktet, der skriver på deres Facebook-side, at den pågældende mand er kommet til Norge fra udlandet. Hvor manden er indrejst til Norge fra, fremgår ikke af politiet oplysninger.

Handlede æg selvom han var smittet

Den pågældende mand var blevet testet positiv i lufthavnen umiddelbart efter ankomst til Norge, hvorefter manden var blevet sendt i isolation. Herefter var manden nok engang testet positiv i sin anden test, så der har ikke været meget tvivl om, at manden har været positiv.

Det oplyses ikke, hvorvidt manden var blevet testet med PCR-test eller lyntest. I tilfælde af, at der var benyttet lyntest, så kan man forvente, at manden har været ekstrem smittefarlig, da lyntest kun fanger de personer med mest virus i kroppen.

Læs også

Dansk forsker: Positive med lyntest har 100.000 gange mere virus i kroppen end positive med almindelig test

Politiet fandt dog frem til manden via et tip,som de fik fra en vågen nordmand. På Facebook oplyser politiet, at manden har udgjort en smittefare.

I kommentar-tråden på Facebook kan man se forargede nordmænd, der ikke umiddelbart forstår, at 20.000 kroner er straf nok for den overtrædelse, som manden har begået.

"Kun 20.000. Jeg kunne ikke sende mine børn i børnehaven efter jeg kom tilbage fra udlandet, selvom jeg blev testet negativ. Derudover får folk 1.000 kroner i bøde for manglende billet i en bud. Dette har meget større konsekvenser. Læg et 0 til bøden," skriver en bruger.

De fleste er tillige forarget over, at manden ikke engang har besværet sig med at bruge mundbind, når han har handlet.

Læs også

Flere bivirkninger: Ny vaccine giver måske også blodpropper

 

 

 

Dagens Gossip