Marabou kommer med nyhed: 20-årige Frederikke står bag

Skrevet af Julie Møller

30/08/2021
Marabou Lakrids, Hindbær og Karamel er udviklet af 20-årige Frederikke fra Kolding, og derfor vil hendes navn være at finde på indpakningen på de nye chokoladeplader. Foto: Marabou / Shutterstock.
Marabou Lakrids, Hindbær og Karamel er udviklet af 20-årige Frederikke fra Kolding, og derfor vil hendes navn være at finde på indpakningen på de nye chokoladeplader. Foto: Marabou / Shutterstock.
Over 136.000 nordiske chokolade-fans deltog i Marabous ´Skab din egen smag´-konkurrence, og heraf er tre nye smage blevet en realitet i løbet af 2021. Danske Frederikke står bag den ene.

Dagens topnyheder

Som et resultat af Marabous ´Skab din egen smag´-konkurrence er tre nye smage blevet en realitet i løbet af 2021. De to første vinder-smage er blevet annonceret; Popcorn og Brownie, Kokos og Kaffe, og nu er det tid til at løfte sløret for den tredje og sidste vinder; Lakrids, Hindbær og Karamel.

“Marabou Lakrids, Hindbær og Karamel er en af de tre smagskombinationer, som vores chokoladefans har sat flest stemmer på. Det er en fantastisk kombination af vores velkendte Marabou mælkechokolade, lakrids, hindbær og lige et hint af karamel. Det her er en kombination, som mange lakrids-fans har gået ventet på,” siger Trine Jørgensen, Senior Brand Manager hos Marabou, i en pressemeddelelse.

Som et resultat af Marabous ´Skab din egen smag´-konkurrence er tre nye smage blevet en realitet i løbet af 2021. De to første vinder-smage er blevet annonceret; Popcorn og Brownie, Kokos og Kaffe, og nu er det tid til at løfte sløret for den tredje og sidste vinder; Lakrids, Hindbær og Karamel. Foto: Marabou.

Altid været vild med smagen

Marabou Lakrids, Hindbær og Karamel er udviklet af 20-årige Frederikke fra Kolding, og derfor vil hendes navn være at finde på indpakningen på de nye chokoladeplader. 

Da hun så konkurrencen på Facebook, talte hun med sin mor om, at det ville være sjovt at deltage i konkurrencen, og det endte med, at både Frederikke og hendes mor deltog i konkurrencen med hver sin smag. Men det var altså Frederikkes, der var det største hit.

Marabou Lakrids, Hindbær og Karamel er udviklet af 20-årige Frederikke fra Kolding, og derfor vil hendes navn være at finde på indpakningen på de nye chokoladeplader. Foto: Marabou.

“Jeg har altid været vild med smagen af chokolade og lakrids – og så synes jeg, at hindbær passer godt sammen med lakrids. Og for at gøre smagen mere interessant, fik jeg lyst til at kombinere det hele med karamel – en smag, som mange godt kan lide,” siger Frederikke.

Ud af de over 136.000 forslag var det Eva, Fredrika og Frederikke, der løb med sejren, og fik deres yndlings smagskombinationer gjort til en fast del af Marabous sortiment. Det har resulteret sig i Marabou Popcorn, Marabou Brownie, Kokos og Kaffe og nu Marabou Lakrids, Hindbær og Karamel.