Mascha Vang taler ud efter vild omvæltning: Forklarer det hele

21/03/2023 14:30

Jesper Bengtson

Indland
Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix
Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix
Mascha Vang har været på en lang rejse, der startede som reality-deltager og sluttede som succesfuld forretningskvinde.

Mest læste i dag

Mascha Vang, der startede ud som reality-deltager i ‘Villa Medusa’ og ‘Paradise Hotel’, hvor hun var med i programmets allerførste sæson nogensinde.

Nu er hun med sine 239 tusinde følgere en af de største influencers i Danmark, og samtidig er hun en yderst succesfuld forretningskvinde. 

Det er altså noget af en omvæltning, da titlerne ‘reality-deltager’ og ‘succesfuld forretningskvinde’ står i stor kontrast hos mange mennesker.

I dag er hun millionær, og det er der mange grunde til. I 2017 solgte hun nemlig sin virksomhed ‘Blogly’, som angiveligt skulle have været et millionsalg. Yderligere tjener hun en god sjat penge på sin Instagram, og så har hun også tjent penge på andre investeringer.

I Mascha Vangs holdingselskab står der en formue på over 11 millioner kroner. Nu forklarer hun alt omkring, hvordan hun får sine mange penge til at formere sig.

Det forklarer hun i et interview til investorportalen Koncenton.

Hun forklarer, at mursten og pink diamanter er det, hun stoler mest på, når det kommer til at investering. 

Det illustreres ved, at hun i 2018 købte et hus til 6 millioner sammen med sin mand, og ved at hun i 2020 investerede 4,7 millioner kroner i en lejlighed i København K.

“Jeg tænker, at det er fornuftigt at placere sine penge i mursten, og især en lejlighed i København K bliver nok aldrig en dårlig investering”, udtaler hun

Mascha Vang har en klar vision om at kunne leve af sine investeringer i fremtiden. 

Derfor har hun også tidligere været aktiv på aktiemarkedet, men det er hun ikke længere, da hun i december sidste år solgte sine aktier med ‘pænt afkast’. 

Mascha Vang har en datter på 11 år, der hedder Hollie Nolia. Men datteren hjælper også med at få penge i kassen hjemme hos familien Vang.

Hun deltager nemlig engang imellem i mors kampagner på Instagram. Det er noget, som den 11-årige pige får løn for.

Lønnen til datteren går enten direkte til en opsparingskonto eller også bliver de investeret. Investeringerne står Mascha Vang dog selv for, og hun overvejer at købe endnu en pink diamant til datterens portefølje.