McDonald's afslører lækkert trick: Sådan får du ekstra meget topping på din McFlurry

Når du står ved skranken og skal bestille en lække isdessert, så må du for alt i verden ikke glemme dette trick, der forkæler ganen.

På McDonald’s er menuen til at forstå.

På menukortet findes der alverdens burgere og fritter og snasket, men syndigt lækre snacks i form af nuggets eller kyllingevinger.

Men selv efter at have hoppet på den største burger, så kan man jo også få lyst til en McFlurry isdessert, og her er der et særligt trick, der kan gøre den særlige isdessert endnu lækrere, skriver Daily Mirror. 

Her har ivrige McDonald’s kunder nemlig fundet et trick, der gør at desserten bliver endnu mere lækker, og det handler selvfølgelig om topping.

Læs også

Dette er din klammeste madvane ifølge dit stjernetegn

For flere engelske kunder har på Twitter gjort opmærksom på, at man kan bede om ekstra topping på sin McFlurry is, der jo som bekendt giver isen et lækkert twist, hvad enten der er tale om Oreos-kiksestykker, Daim-chokolade eller M&Ms.

I England koster ekstra topping cirka 20 pence, hvilket svarer til cirka 2 danske kroner, men det er op til den enkelte restaurant at bestemme, om man kan gøre bruge af tricket for den lille ekstra skilling.

Men faktisk er det ikke kun i England, at man kan gøre brug af det hidtil ukendte ‘trick’.

Læs også

Derfor skal du aldrig lægge chokolade i køleskabet

Det virker også herhjemme på danske restauranter, lyder det fra McDonald’s Danmark. 

- Du kan selvfølgelig også få ekstra topping på din McFlurry i vores danske restauranter, hvis du beder om det ved kassen eller bestiller det på bestillingsskærmene. Prisen på ekstra McFlurry topping ligger på mellem 3-5 kr. afhængig af restaurant, lyder det fra Pia Tobberup, der er pressechef i McDonald’s Danmark.

20-årige Michaela gik alene på øde skovsti: Kiggede sig over skulderen og blev angrebet af klovn

 

Dagens Gossip