McDonald's hæver prisen igen: Ikonisk burger er steget 50% i pris på ét år

14/05/2023 11:30

Mathias Madsen

Indland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Et besøg på McDonald's er efterhånden væsentlig dyrere, end det var for blot ét år siden.

Mest læste i dag

McDonald's har i flere årtier været en storspiller på det danske marked, hvor gæsterne har elsket dem for deres hurtige og forholdsvis billige, men stadig lækre mad. 

I dag ligger der omkring 90 McDonald's-restauranter spredt ud over hele Danmark, og selvom 'Den gyldne måge' fortsat serverer lækker mad hurtigt, så er det snart ved at være fortid at kunne kalde maden for billig.

Det vil nogen i hvert fald mene. 

Det seneste års inflation og krise har nemlig fået burgerkæden til at skrue prisen i vejret på flere af deres produkter, og særligt prisstigningen fra 10 til 12 kroner på den ikoniske cheeseburger tilbage i marts 2022 sendte et chok gennem burgerelskere over hele Danmark. 

Men det stoppede ikke der. 

Kort tid efter steg burgeren nemlig til 13 kroner på flere restauranter, og nu stiger prisen endnu engang; denne gang til hele 15 kroner. 

Det bekræftes ved at tjekke priserne på McDonald's app, og det vil altså sige, at prisen på den ikoniske cheeseburger er steget med vanvittige 50 procent på lidt mere end ét år. 

Hvis man bestiller burgeren til levering via for eksempel Wolt, koster den endda op til 20 kroner - altså dobbelt så meget som "normalt."

McDonald's populære hamburger koster fortsat 12 kroner i restauranten. 

Prisstigningen på cheeseburgeren har mødt stor kritik på de sociale medier: <!--

-->