Medie afslører: Denne tv-vært fældede Jes Dorph-Petersen

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

I fredagens udgave af radioprogrammet og podcasten ‘Det, vi taler om’ blev det afsløret, hvem der “fældede Jes Dorph”.

I starten af året kom det frem, at Jes Dorph-Petersen var færdig som vært på TV 2. Det skete i kølvandet på en ekstern advokatundersøgelse om sexisme og sexchikane på kanalen.

Læs også

Ny fartkontrol tages i brug i Danmark

Det var to anklager fra to tidligere journalistpraktikanter mod Jes Dorph-Petersen, der fik TV 2 til at træffe beslutningen om at fjerne ham som vært på ‘Go' aften Live’.

I advokatundersøgelsen fortalte den ene kvinde, at Jes Dorph-Petersen tiltvang sig sex med hende, efter at have givet hende en lussing og tvunget hende ned på en briks i hans lejlighed. Denne episode skulle have fundet sted i 2001, mens den anden episode er fra 2003. Her skulle et lignende besøg have fundet sted. Ifølge kvinden lagde Jes Dorph-Petersen og en anden mandlige kollega op til sex, men det afviste hun.

Fortæller det i en bog

I fredagens udgave af radioprogrammet og podcasten ‘Det, vi taler om’ blev det afsløret, hvem der “fældede Jes Dorph”.

Her fortalte værten Ditte Okman, at Therese Philipsen, tidligere vært på TV 2, kommer med en ny bog.

Her ses Therese Philipsen (i midten) sammen med Frederik Lauesen, og Sisse Fisker som værter på TV 2 tilbage i 2004. Foto: Christensen Klavs Bo/Her Og Nu/Ritzau Scanpix.

“I bogen er der beskrivelser, som minder utrolig meget om det, som Jes Dorph er blevet fyret for,” og i bogens efterord afslører Therese Philipsen, at større dele af historien er baseret på virkelige hændelser. 

Ifølge Niels Pinborg, chefredaktør på Se & Hør og paneldeltager i ‘Det, vi taler om’, er Therese Philipsen “kvinden, der fældede Jes Dorph på TV 2”. 

Du kan lytte til programmet, hvor TV 2-sagen bliver vendt her. 

Læs også

Indlagt i flere uger: Morten Olsen alvorligt syg

 

 

 

 

Dagens Gossip