Medie: Mette Frederiksen kommer med et påbud på pressemødet

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

I morgen skal Mette Frederiksen holde pressemøde foran danskerne, og her vil hun højst sandsynligt komme med et nationalt påbud

Lørdag den 15. august klokken 11.00 vil mange danskere højst sandsynligt sidde foran deres tv-skærm. Statsminister Mette Frederiksen har nemlig meddelt, at hun holder pressemøde, og det er allerede meldt ud, at det kommer til at handle om covid-19.

Da statsministeriet udsendte en pressemeddelelse, stod der dog ikke specifikt, hvad pressemøde ville komme til at omhandle, men nu lader det til, at det er sluppet ud.

Læs også

Mor bloggede om sin datters tragiske død: Hun gemte på en dyster hemmelighed

Mediet B.T menes således at vide, at der vil komme et nationalt påbud til danskerne.

De skriver, at Mette Frederiksen i morgen på pressemødet vil komme med et påbud til danskerne om, at de skal benytte sig af mundbind, når de kører med offentlig transport. Dermed vil det altså ikke kun være i Aarhus, men i hele Danmark, at man skal benytte sig af mundbind, når man kører i bus eller tog.

Hvorledes Mette Frederiksen kommer med andre informationer i morgen, vides på nuværende tidspunkt ikke. Det er dog langt fra sikkert, at mundbind i offentlig transport vil være det eneste påbud, der kommer på morgendagens pressemøde.

Læs også

Betaler du for meget for din el-regning? Se hvor mange penge, du kan spare her

 

 

Dagens Gossip