Betaler du for meget for din el-regning? Se hvor mange penge, du kan spare her

21/07/2020 15:00

Henrik R

Sponseret indhold
Shutterstock.com
Shutterstock.com
Din elregning betaler du hver måned, uden at tænke over, at der er billigere alternativer. Se herunder hvor meget, du kan spare på din elregning hver måned.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links.

Selvom man ikke tænker det store over det, så betaler mange danskere alt for mange penge om måneden i el. Strømmen bliver brugt, fordi det er nødvendigt, og det kan virke besværligt at skulle kigge sig om efter et nyt elselskab, for er der overhovedet noget at spare?

JA DET ER DER.

Se hvor meget du kan spare på din elregning

Ligesom mobilabonnementer, streamingtjenester og forsikringer, er der mange penge at spare på ens månedlige elregning. Selskaberne varierer nemlig med deres priser, og du kan spare mange øre pr. KwH du bruger, og det løber i sidste ende op i mange penge.

Måden du kan spare penge på via din elregning er, at du kigger dig om efter et nyt selskab. Du skal gøre det på den lette måde, hvor du sparer sammenligninger forskellige tjenester, og på den måde kan du se, om der er penge at spare for dig.

Sådan kan du spare penge på din elregning

Vi har gjort hele forarbejdet for dig. Vi gik en tur på google, hvor vi skrev spar penge på el, og så endte vi på hjemmesiden Tjenestetorvet.dk. Det er en hjemmeside, hvor du kan sammenligne forskellige tjenester, og dermed spare penge på andet end el.

Det var dog elregningen vi gerne ville spare penge på, og derfor har vi taget et kig på, hvordan vi sparer mest muligt.

Betaler du for meget i el? Se hvor meget du kan spare her

Når du kommer ind på siden, skal du udfylde nogle få informationer. Dit postnummer, din adresse og din email. Dette skal de bruge for at regne sig frem til den pris, de kan tilbyde dig, og derefter sende dig et uforpligtende tilbud.

Er tilbuddet dårligere, siger du bare nej

Hvis de priser de tilbyder dig på din elregning, ikke er bedre end dit nuværende, så afviser du naturligvis bare at tage mod tilbuddet.

Ja tak hvis det er bedre!

Får du i stedet et tilbud, som er bedre end det nuværende, så kan du sige ja tak til det, og så vil du spare penge på din elregning fremadrettet.

Vil du se, hvor mange penge du kan spare på din el? Så klik her