Mette Frederiksen afslører sin inderste frygt: Det er hun aller mest bange for

Skrevet af Kamille Isaksen

20 uger siden

|

27/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I et særligt interview åbnede Danmarks statsminister op for sine sårbare sider.

Dagens topnyheder

Statsminister Mette Frederiksen åbnede op og delte sine inderste tanker, da hun stillede op til en samtale med en gruppe journalister med funktionsnedsættelse i DR-programmet 'En særlig samtale'. 

I et hjerteligt møde stillede journalisterne personlige og politiske spørgsmål til den danske regeringsleder.

Det skriver B.T

I programmet sad Mette Frederiksen i en rundkreds med journalisterne, der på skift stillede spørgsmål, der berørte både det personlige og politiske.

Dennis Kristiansen, en vært og social medie-medarbejder hos TV Glad i Esbjerg, rejste sig og delte sin følelse af ensomhed med statsministeren.

Han fortalte om følelsen af tomhed, når han vender hjem og er alene, en følelse han ved, at mange mennesker med funktionsnedsættelse kan relatere til. Han spurgte derefter Mette Frederiksen, hvordan det er for hende at være alene.

Statsministeren reagerede med ærlighed: "Uuh, hvor stiller I nogle gode spørgsmål, Dennis. Jeg er så heldig, at jeg bor sammen med nogle andre mennesker. Så det er meget sjældent, at jeg selv føler mig ensom. Så hvis jeg boede alene, ville jeg føle mig meget alene. Hvis jeg skal være helt ærlig overfor dig, så er jeg nok sådan en, der putter en masse ting ind i mit liv. Fordi det jeg nok er allermest bange for – det er at blive ensom. Så jeg forstår dig fuldstændig."

Tobias Qwist, en journalist fra TV Glad i Ringsted, spurgte også Mette Frederiksen om lignende emner i en åbenhjertig og personlig samtale, der gav et unikt indblik i statsministerens frygt for ensomhed og hendes strategier for at undgå denne følelse.