Mette Frederiksen bliver grillet: ‘Jeg vidste det ikke’

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Netop nu bliver Mette Frederiksen grillet under statsministerens spørgetime, hvor hun fortæller, at hun ikke vidste, at hendes handling var ulovlig.

En af de helt store sager i dansk politik i øjeblikket handler om, hvor meget regeringen vidste, da de udstedte den ulovlige ordre om at kræve alle mink i hele Danmark aflivet.

Læs også

Forskere med interessant konklusion: Disse har langt større risiko for at blive smittet med covid-19

Tidligere på dagen var der samråd med fødevareminister Mogens Jensen, og nu er turen så kommet til Mette Frederiksen, der skal svare på spørgsmål under ‘Statsministerens Spørgetime’. Det helt store emner i dag, er ikke overraskende hvor meget statsministeren og resten af reagerende vidste, da de begyndte at slå uskyldige mink ihjel.

'Jeg vidste det ikke'

Under spørgetimen fortæller Mette Frederiksen, at hun ikke kendte til ulovlighederne i regeringens krav. Hun siger ganske enkelt, at hun ikke vidste, at det var ulovligt.

Derudover så opfordrer Mette Frederiksen til, at man ikke fælder dom over sagen, før fødevareministeriet præsentere deres redegørelse i morgen onsdag.

“Folketinget ønsker en ordentlig redegørelse af det forløb. Det har jeg tænkt mig at respektere, og jeg vil opfordre til, at man ikke fælder dom, før man har set den redegørelse,” lyder det fra Mette Frederiksen under spørgetimen.

I morgen vil redegørelsen blive præsenteret, og her vil både den danske befolkning og politikerne finde svar på, hvordan og hvorfor det gik galt.

Læs også

Kvinde blev ringet op af ‘Danske Bank’: Pludselig ringede det på døren

 

 

Dagens Gossip