Mette Frederiksen kommer med nyt: Vi går mod lysere tider

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Statsministeren kommer med opmuntrende nyt.

Mens mange danskere nok var i gang med at brygge dagens første kop kaffe i morges, så var landets statsminister allerede trukket i løbetøjet. Det afslører hun på Instagram i sit seneste opslag.

Læs også

Elvira Pitzner lægger kortene på bordet: Jeg er i Dubai

“Godmorgen. Løb en tur, da det stadig var mørkt, og sneen dalede ned fra januarhimlen,” skriver hun i et opslag til sine over 374.000 følgere. 

“Snart er der kun én vintermåned tilbage, og foråret begynder. Vi går mod lysere tider. Det har vi brug for. Jeg ved, det er hårdt for alle nu. God mandag,” runder hun opslaget af med, hvor hun har taget en selfie efter løbeturen.

Foto: Instagram @mette

Opslaget har i skrivende stund 4.424 likes og 116 kommentarer, og der er mange, der bakker statsministeren op. 

“Det er muligt, det er hårdt, men det er nødvendigt ! Klap dig selv på skulderen, for du gør et fremragende stykke arbejde,” skriver en, mens en anden følger trop:

“Vigtigt du passer godt på dig selv og dit helbred. At du formår at holde hovedet højt, smile og være positiv giver så meget glæde i denne her tid. Pas godt på dig selv og keep up the very good work. god mandag til dig.”

Står i et kapløb med tiden

Mette Frederiksen har ikke lagt skjul på, at vi lige nu “står i et kapløb med tiden” i forhold til coronavirussen. Derfor var det også en frustreret statsminister, der modtog nyheden om, at der kommer til at være vaccineforsinkelser. 

“Det hjælper i mine øjne ikke, at Pfizer så siger, at der kommer flere vacciner i løbet af første kvartal. Det er nu og her, vi har brug for vaccinerne, og vi tåler ingen forsinkelser," udtalte hun efter et virtuelt topmøde om coronasituationen med sine EU-kolleger i sidste uge, ifølge DR.

Fredag den 15. januar oplyste Pfizer, at Danmark og andre EU-lande ville modtage færre vacciner end først lovet.

Læs også

DR-par afslører lykkelig nyhed

 

 

 

Dagens Gossip