Mette Frederiksen lod sig ikke bestikke trods lækker overraskelse

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen er ikke villig til at lade sig bestikke, selvom Konservative-politikeren forsøgte ihærdigt

Statsminister Mette Frederiksen er tilsyneladende ikke en kvinde, der er villig til at lade sig bestikke - heller ikke, når andre politikere forsøger at gå denne vej, for at få hende til at ændre mening.

Det måtte Mette Abildgaard fra Konservative sande, da hun forsøgte at bestikke Mette Frederiksen med det formål at få hende til at sænke topskattegrænsen. Det har den danske statsminister selv afsløret i et opslag på Facebook.

Læs også

Sarah tatoverer døtrenes navne på sine bryster - det går ikke som planlagt

Her deler hun nemlig et billede af, at Mette Abildgaard har afleveret en stor pose med blandet slik til statsministeren. Det var dog ikke alt, hvad den lille gave indeholdt. På posen var der nemlig også en seddel med en lille besked.

"Okay, så. Jeg har også lavet til dig i år," starter Mette Abildgaard ud på sedlen, inden hun fortsætter: "Men kan vi så godt sænke topskattegrænsen - bare lidt?"

I kommentarsporet gør Mette Abildgaard opmærksom på, at hun har begået en 'tanketorsk', da hun naturligvis mener, at enten 'sænke topskatten' eller 'hæve topskattegrænsen'.

Tilsyneladende er det dog ikke en byttehandel, som Mette Frederiksen er interesseret i at indgå - og derfor vil hun heller ikke lade sig bestikke af den store pose med slik. Det fortæller hun på Facebook.

"Vi har en lang debat i Folketinget i dag, og det er altid de blå, der har de bedste slikposer. Og tænk sig. I år har de også lavet en til mig. Jeg takker. Men uden byttehandel," skriver Mette Frederiksen.

I kommentarfeltet var der også andre politikere, der blandede sig med tilbud til den danske statsminister. Det inkluderer blandt andet Peter Skaarup, der er retsordfører og gruppeformand i Dansk Folkeparti.

"I Dansk Folkeparti har vi lakridspiber med til dig, hvis du garanterer ikke at tage flere terrorister fra Islamisk Stat til Danmark. Aftale!?" skriver han i kommentarfeltet.

Læs også

Utilfreds Mai Manniche: “Hvad f*** tror i selv?”

 

 

Dagens Gossip