Mette Frederiksen raser: Stop med det

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Statsministeren kom op i det røde felt, da hun under dagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

Netop nu har folketingspolitikerne mulighed for at stille spørgsmål til statsminitster Mette Frederiksen i ‘Statsministerens spørgetime’.

Her bliver statsministeren ofte modtager af kritiske spørgsmål, og det er bestemt ikke altid, at Mette Frederiksen mener, at det er retfærdigt.

Læs også

19-årige Vega stod i kø hos bageren, da hun overhørte en ond kommentar - tog omgående hævn

I dag havde hun blandt andet en kraftig reaktion på en kommentar fra Liberal Alliances partiformand, Alex Vanopslagh, som fik statsministeren op i det røde felt.

Alex Vanopslagh spurgte ind til, hvilke restriktioner der fortsat ville gælde, når alle over 50 år samt sårbare danskere er blevet vaccineret. Noget Alex Vanopslagh mener, at Mette Frederiksen flere gange har antydet.

Dette kalder Mette Frederiksen dog fake news.

“Skal vi ikke stoppe med det der fake news i folketingssalen. Jeg har ikke sagt, at vi skal opretholde restriktioner, efter alle er vaccineret,” lød det fra Mette Frederiksen under spørgetimen.

Alex Vanopslagh valgte at hæfte sig ved, at Mette Frederiksen ikke kunne garantere, at restriktionerne ville forsvinde, når alle der ønsker det, er blevet vaccineret mod covid-19.

Læs også

Efter dødsfald i familien: Ibrahim låser sit hoved fast i bur