Efter chok-melding: Mette Frederiksen sender besked

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

I weekenden blev Prins Joachim indlagt på Universitetshospitalet i Toulouse i Frankrig på grund af en blodprop i hjernen.

'Hans Kongelige Højhed Prins Joachim blev sent i aftes indlagt på Universitetshospitalet i Toulouse, Frankrig. Prinsen blev umiddelbart herefter opereret for en blodprop i hjernen og operationen var vellykket. Hans Kongelige Højheds tilstand er i dag stabil.

Kongehuset har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger, men det er Hendes Majestæt Dronningens ønske, at familien får ro fra offentligheden under indlæggelsen. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie er hos sin mand.'

Dette skriver Kongehuset i en pressemeddelelse udsendt lørdag den 25. juli.   

Læs også

Prins Joachim har fået en blodprop i hjernen

Statsministeren sender kongelig hilsen

Den alvorlige situation har fået Mette Frederiksen til tasterne, og på Facebook sendte hun i går en besked til Prins Joachim.

“I dag har jeg sendt en hilsen til H.K.H. Prins Joachim med ønsket om god bedring. Mine varmeste tanker til Hendes Majestæt Dronningen, Prinsesse Marie, alle fire børn og resten af den kongelige familie i denne svære tid.”

Opslaget er på nuværende tidspunkt delt 69 gange, har fået over 12.000 likes, og der er næsten 700 kommentar til hilsenen fra landets statsminister til prinsen.

Læs også

Nu vil regeringen lave det om

 

 

Dagens Gossip