Mette Frederiksen til danskerne: Håber du vil læse dette

Henrik R

218 uger siden

|

18/05/2020
Indland
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Mette Frederiksen har netop skrevet et opslag på Facebook, som hun håber, at du vil læse med på.

Dagens topnyheder

Der har formentlig aldrig været så mange danskere, der følger med i politik, som er tilfældet i disse dage.

Som politiker får man nemlig rigtig meget opmærksomhed, når man nævner coronakrisen i Danmark, og hvad enten man sidder i regeringen, er et støtteparti eller oppositionen, så bliver der lyttet til ens ord.

En der særligt har vundet på dette, er statsminister Mette Frederiksen, som i meningsmålingerne er tordnet frem i løbet af coronakrisen. Det skyldes, at hun står i spidsen for den strategi, som landet fører i coronakrisen, og den lytter langt de fleste danskere til.

Når Mette Frederiksen ytrer sig, så følger danskerne med, og det håber statsministeren også er tilfældet i dag.

Således har Mette Frederiksen indledt sit seneste opslag på Facebook med en bøn til danskerne.

“Håber du vil læse med på den her tekst, der handler om taknemlighed,” lyder det indledningsvist fra Mette Frederiksen, der fortsætter:

“Her hos Carlsberg har de omlagt produktionen for at hjælpe med at producere håndsprit med støtte fra Novo Nordisk Fonden. Medarbejdere fra den almindelige produktion, som ellers står lidt stille nu pga. krisen, blev flyttet. Alle kastede, hvad de havde i hænderne, fordi det her bare skulle lykkes. De gik ud på ubetrådt land, uden en plan, opskrift eller manual for, hvordan man gør. Til gavn for Danmark. Og for de ansatte,” fortæller Mette Frederiksen, inden hun slutter:

“Der er mange flere eksempler derude. Både store virksomheder og små virksomheder. Det gør mig utrolig stolt og taknemmelig,” lyder det fra Danmarks statsminister.

Mette Frederiksen har via de sociale medier i dag vist, at hun har været rundt omkring i landet, hvor hun også har været på besøg hos restauranter og cafeerne, der har fået lov til at åbne op idag.