Mette Frederiksen til danskerne: Håber du vil læse dette

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen har netop skrevet et opslag på Facebook, som hun håber, at du vil læse med på.

Der har formentlig aldrig været så mange danskere, der følger med i politik, som er tilfældet i disse dage.

Som politiker får man nemlig rigtig meget opmærksomhed, når man nævner coronakrisen i Danmark, og hvad enten man sidder i regeringen, er et støtteparti eller oppositionen, så bliver der lyttet til ens ord.

Læs også

Udbredelse af corona i indvandrermiljøer kan true genåbningen

En der særligt har vundet på dette, er statsminister Mette Frederiksen, som i meningsmålingerne er tordnet frem i løbet af coronakrisen. Det skyldes, at hun står i spidsen for den strategi, som landet fører i coronakrisen, og den lytter langt de fleste danskere til.

Når Mette Frederiksen ytrer sig, så følger danskerne med, og det håber statsministeren også er tilfældet i dag.

Således har Mette Frederiksen indledt sit seneste opslag på Facebook med en bøn til danskerne.

“Håber du vil læse med på den her tekst, der handler om taknemlighed,” lyder det indledningsvist fra Mette Frederiksen, der fortsætter:

“Her hos Carlsberg har de omlagt produktionen for at hjælpe med at producere håndsprit med støtte fra Novo Nordisk Fonden. Medarbejdere fra den almindelige produktion, som ellers står lidt stille nu pga. krisen, blev flyttet. Alle kastede, hvad de havde i hænderne, fordi det her bare skulle lykkes. De gik ud på ubetrådt land, uden en plan, opskrift eller manual for, hvordan man gør. Til gavn for Danmark. Og for de ansatte,” fortæller Mette Frederiksen, inden hun slutter:

“Der er mange flere eksempler derude. Både store virksomheder og små virksomheder. Det gør mig utrolig stolt og taknemmelig,” lyder det fra Danmarks statsminister.

Mette Frederiksen har via de sociale medier i dag vist, at hun har været rundt omkring i landet, hvor hun også har været på besøg hos restauranter og cafeerne, der har fået lov til at åbne op idag.

 

Læs også

Fie Laursen deler stor nyhed

 

 

Dagens Gossip