Micki Cheng med stor nyhed: Debuterer som vært på nyt program

26/10/2023 15:48

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Det er en glad Micki Cheng, som kan fortælle, at han skal være vært på det nye program "Slikbyggerne".

Mest læste i dag

Micki Cheng, kendt fra 'Den store bagedyst' og en række andre populære tv-programmer, har taget endnu et skridt i sin alsidige karriere. 

Den 34-årige tv-personlighed debuterer som vært i det spritnye familieprogram 'Slikbyggerne,' hvor børns kreativitet tager en usædvanlig form - de bygger ting ud af slik.

MickiCheng, der tidligere har fungeret som medvært og dommer i forskellige tv-programmer, har nu den centrale rolle som vært i 'Slikbyggerne.' 

Det skriver HER&NU.

Han udtrykker sin begejstring for denne nye udfordring og siger, "Nu har jeg lavet en del programmer, hvor jeg enten har været medvært eller dommer. Men det der med pludselig at være den, der 'er den,' det er mega sjovt."

Micki Cheng har brugt de seneste to år i sin lejlighed på 14. sal i Randers, hvor han bor sammen med sin kæreste. Her har han forberedt sig på sin værtsrolle og været med til at skabe de forskellige opgaver, som børnene i programmet skal løse. Han ser spændt frem til, hvordan seerne vil tage imod dette nye tv-eventyr, der kan streames på TV 2 PLAY.

Selvom Cheng har nydt hvert øjeblik af de to intense uger, hvor programmet blev optaget, har han også opdaget, at det ikke altid er en let opgave at være vært på et børneprogram. Han bemærker, "Børn er jo guds gave, og de er meget umiddelbare. Men de har også et energiniveau, der ikke er ligesom voksnes. Det stiller mange krav." 

“Slikbyggerne” er allerede til at se nu på TV 2 Play, hvor der er 7 afsnit.