Midt i tv-krigen: YouSee med prisstigning

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der var ikke varslet nogen prisstigning hos YouSee, særligt ikke efter at det ikke lykkedes at lave en ny aftale med Discovery Network. Nu stiger prisen alligevel for omkring 400.000 YouSee-kunder.

Der er stort set ikke gået en eneste dag, hvor man ikke har skulle læse om det seneste i ‘tv-krigen’ mellem Discovery Networks og YouSee.

Faktisk var det ikke engang muligt at se landskampen mellem Irland og Danmark i mandags, uden at man i bunden af skærmen flere gange fik besked om, at man som YouSee-kunde ikke længere ville kunne se landsholdets kampe på Discoverys kanaler fra nytår.

Læs også

Vanvittigt: Så mange kunder overvejer at forlade YouSee

I dag er heller ingen undtagelse, og nu kan man igen læse om tv- og teleselskabet i medierne.

YouSee markedsførte sig i løbet af ‘tv-krigen’ på, at de for første gang i ni år ikke ville hæve priserne på deres tv-pakke. Selvom det i beskeden til kunderne lød rigtig godt, så var det bestemt ikke den besked, som deres kunder opfangede.

De mente nemlig, at YouSee kørte en indirekte prisstigning, da de ganske vel ikke hævede priserne på deres produkt, men til gengæld blev indholdet forringet. Kunderne mistede en stor del kanaler, mens de kun fik enkelte nye som plaster på såret. Alt dette til samme pris som året før.

Nu bliver priserne hævet

Selvom YouSee fortalte, at der ikke ville komme prisstigninger, så viser det sig ikke at være tilfældet. Dog er det ikke på de vel-debatterede tv-pakker, men i stedet på deres bredbåndsforbindelser.

Dermed får omkring 400.000 af YouSees-kunder et brev eller en mail i disse dage om, at de skal betale flere penge for det produkt, som de har benyttet til en lavere pris i hele 2018.

Ifølge B.T der har fået det bekræftet fra YouSee, er der tale om en prisstigning på 10 eller 20 kroner mere om måneden fra den 1. januar, alt efter hvilken bredbåndspakke man har abonnement på.

B.T skriver også, at YouSees kunder ikke overraskende har taget dårligt mod nyheden. Deres Facebook-side vælter nemlig i kommentarer fra sure folk, der ikke er glade for prisstigningen.

Generelt set er opslagene fra brugerne på YouSees Facebook overvejende negative. Det skyldes blandt andet også, at YouSee havde et mindre nedbrud i forbindelse med den afgørende landskamp mod Irland, hvor seerne pludselig havde sort skærm.

Det fik folk til at valfarte ind i kommentarfeltet, hvor det vrimlede med sure beskeder. De beskeder kom der ikke færre af, da YouSee meddelte, at der kommer prisstigninger på deres bredbånd.

Læs også

Nu kan du få leveret dine McDonalds-burgere derhjemme

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip