Mikkel Hansen taler ud efter trist meddelelse: Ked af det

Emil Martesen

2 uger siden

|

10/07/2024
Indland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Mikkel Hansen taler ud efter den triste meddelelse.

Dagens topnyheder

Inden længe bliver flammen tændt ved OL i Paris, og når turneringen løber af stablen skal de danske håndboldherrer forsøge at tage den skridtet videre, end de gjorde til sidste OL, hvor de i finalen måtte se sig slået af franskmændene.

Forberedelserne er også i fuld gang for Nikolaj Jacobsens tropper, og i den forbindelse er der sket det der ikke måtte ske for den danske højreback, Mads Hoxer, der pådrog sig en ankelskade til landsholdssamlingens første træning.

Det skrev DanskHåndbold i en pressemeddelelse tirsdag.

Det betyder, at Aalborg-spilleren desværre må forlade OL-truppen:

"Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt for Mads (Hoxer, red.) – og for os andre. Mads har set spændende ud i kombinationen af højre back og højre fløj, og han var også tiltænkt en rolle under OL, hvor vi eventuelt skulle spille med to venstrehænder i bagkæden. Så det giver os desværre et mindre kort på hånden lige nu", fortæller landstræner Nikolaj Jacobsen og fortsætter:

"Vi har alle sammen helt vildt ondt af Mads (Hoxer, red.) – at være udtaget og så ryge ud kort før afrejse. Men det er livet, og det sker desværre. Vi ønsker Mads rigtig god bedring, og vi glæder os til at se ham på banen igen for Aalborg".

Mads Hoxer selv lægger ikke skjul på, at han er ked af det:

"Jeg er bare ked af det. Det har altid været drømmen at spille OL. Og det kunne have været prikken over i’et på den her sæson. Men det er sådan, det er".

Men Mads Hoxer er bestemt ikke den eneste, der begræder hans exit fra truppen.

Mikkel Hansen, der har fulgt den danske komet fra tæt hold de sidste par sæsoner som holdkammerat for Aalborg Håndbold:

"Jeg er sgu ked af det på hans vegne. Han har spillet en fantastisk sæson. Han har selvfølgelig været en stor del af den succes, der har været i Aalborg. Han tog ekstremt meget ansvar", lyder det fra Mikkel Hansen til Ekstra Bladet, og fortsætter:

"Allerede sidste år kunne jeg se potentialet, og at det blev på et fint højt niveau. I år har det været på et meget, meget højt kontinuerligt niveau. Jeg er ekstremt ked af det på hans vegne over det, der skete i går", fortæller den 36-årige stjerne videre.

Hans Lindberg skrevet ind i OL-truppen

Hans Lindberg bliver nu en del af OL-truppen, mens Emil Madsen, der netop er skiftet til THW Kiel (tidl. GOG) støder til og træner med indtil afrejse til Paris.