Mikkel Hansen var dømt ude på ubestemt tid grundet skade: Nu er der nyt

Skrevet af Kamille Isaksen

8 uger siden

|

23/03/2024
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Aalborg Håndbold og deres fans kommer umiddelbart ikke til at have glæde af den erfarne bakspiller inden for den nærmeste fremtid.

Dagens topnyheder

I starten af denne måned blev Mikkel Hansen desværre meldt ude på ubestemt tid, og mange fans har siden fulgt med i håbet om at få en god melding på verdensstjernen.

Håndboldfans kan nu få stillet deres nysgerrighed, idet der nu er kommet en opdatering omkring landsholdsspillerens skade.

Det har set dagens lys, at Aalborg Håndbold - og deres fans - ikke nødvendigvis kommer til at have glæde af den erfarne bakspiller indenfor den nærmeste fremtid.

Ifølge Jan Larsen, der er direktør i klubben, er der nemlig ikke nogen forventning om, at Mikkel Hansen når at blive klar til at spille igen, før grundspillet er afsluttet.

Det fortæller han til TV 2 Sport.

Til mediet siger han også, at de har fået mere klarhed over håndboldstjernens skade i lysken. Dermed står det også klart, at han er nødt til at holde pause lidt endnu, inden han er klar til at spille igen:

"Han er blevet scannet, og han har fået en blokade for at få lidt ro på", siger han og fortæller, at Mikkel Hansen er tvivlsom til kampen på lørdag.

Blokaden er blevet lagt som en forebyggelse, der naturligvis har til formål at øge forudsætningerne for, at Mikkel Hansen hurtigere vil være i stand til at vende retur til håndboldbanen.

Til gengæld kan de i Aalborg Håndbold glæde sig over, at de allerede er sikre på at slutte som nummer et i første fase af sæsonen, hvorfor de ikke har meget at tabe i de sidste kampe i grundspillet.

De håber nu naturligvis på, at Mikkel Hansen når at blive klar til slutspillet:

"Vi håber, han kan træne godt, indtil slutspillet starter, og det er helt klart vores mål, at han er klar dertil," lyder det fra Jan Larsen.