Mor bryder sammen efter rå kritik over babynavn: Her er sønnens unikke navn

Foto: TikTok

Hun kan slet ikke forstå, at mennesker kan være så afskyelige.

Det britiske par Liana Jade og Connor Darlington er blevet kritiseret for navnet, de har tildelt deres søn.

Parret, som begge lever af at dele YouTube-videoer med deres sammenlagte 2,7 millioner følgere, har kaldt sønnen for Koazy - som udtales Cozy - og navnet er blevet mødt med ikke blot led morskab, men voldsom kritik.

Podcasten "The Unplanned Podcast", der har Matt og Abby Howard som værter, inviterede Jade og Connor forbi til en snak om navnet. Parret kunne blandt andet afsløre, at flere har skrevet, at hans navn er "fuldkommen latterligt", mens andre kommentarer bare er helt "ude af kontrol".

Og det hele kulminerer nu i en TikTok-video, som viser en tydeligt følelsesladet mor, som forsvarer sit barns navn med, at det har sentimental betydning for hende og hendes mand.

Læs også

Efter nyt studie: Forskere deler akut advarsel til personer, der sover for lidt

Parret, der venter deres andet barn, lod kommentarfeltet til deres video stå åbent - kun for at blive mødt af endnu mere kritik.

Liana siger, at hun uden tvivl kan forstå, at navnet ikke er "noget for enhver", men at det er afskyeligt, hvordan folk kritiserer det.

"Jeg vidste, at ikke alle ville elske navnet, så jeg vil ikke sidde her og forsvare det," siger hun og tilføjer:

"Alle har ret til deres egen mening om navnet. Dog er det anderledes, når der et kommentarfelt til rådighed for dem, til rådighed for fuldvoksne mennesker, der sviner mit barns navn til."

Hendes fans har heldigvis være hurtige til at udvise støtte.

"Græd ikke. Koazy er et fantastisk navn! Kritikerne har bare ikke god smag i livet," skriver en fan til videoen, som siden mandag er blevet set mere end 6 millioner gange.

"Koazy er et flot navn!," skriver en anden.

"Vær ikke ked af det. De kan sige, hvad de vil, men et navn er personligt for forældrene, der har valgt det. Det bør ikke bedømmes af andre." 

Læs også

To piloter suspenderet: Du gætter aldrig årsagen

 

Dagens Gossip