Mor og datter stukket ned: Politiet efterlyser denne mand

Foto: Shutterstock

Politiet leder efter en 35-årig mand ved navn Mohamed Ayoub, som mistænkes for at have knivstukket en mor og hendes datter.

Københavns Vestegns Politi har med billede efterlyse den 35-årige Mohamed Ayoub. Han er mistænkt for at stå bag det umotiverede knivoverfald på en mor og hendes datter i Ballerup lørdag.

Dette oplyser politiet i en pressemeddelelse, der er udsendt natten til søndag.

Læs også

Så mange udlændinge sidder fængslet i Danmark

Heri angiver politiet, at Mohamed Ayoub vurderes at være psykisk ustabil, hvorfor de fraråder, at man selv kontakter ham.

Mohamed Ayoub bliver beskrevet som en forholdsvis lille og tyndhåret mand, der er tæt på skaldet og har kort fuldskæg. Han er marokkansk oprindelse, omtrent 170 centimeter høj, og spinkel af bygning.

Artiklen fortsætter efter billedet.

 

Foto: Københavns Vestegns Politi

Mistænkt for grov vold

Det oplyses, at han under lørdages overfald haltede bemærkelsesværdigt på det ene ben. Desuden var han iført mørkt tøj og virkede usoigneret.

Han er mistænkt for grov vold, efter angiveligt at have stukket en 42-årig mor og hendes 11-årige datter med en kniv på Kornvænget i Ballerup.

Efterfølgende stak han af, hvorefter han smed kniven fra sig. Moren fik et stik, mens datteren fik et mere overfladisk snit. De er begge blevet behandlet for deres skader - moren fortsat er indlagt.

Københavns Vestegns Politi har ledt efter mistænkte Mohamed Ayoub hele lørdagen. Det er dog ikke lykkedes dem at lokalisere og anholde ham.

Leder fortsat

Flemming Madsen, der er politiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, fortæller at eftersøgningen fortsætter:

"Nu går vi ud og efterlyser ham via medierne og beder offentligheden være opmærksom på ham. Overfaldet virker umotiveret. Vi vurderer ham som psykisk ustabil og fraråder, at man selv kontakter ham. Man skal kontakte nærmeste politi," siger han i den udsendte pressemeddelelse.

Læs også

Alvorligt trafikuheld: Ældre mand dræbt i ulykke med lastbil

Får man øje på Mohamed Ayoub, skal man øjeblikket ringe 112. Har man set ham tidligere eller har andre oplysninger om ham, skal man kontakte Københavns Vestegns Politi via 114.

 

Dagens Gossip