Motorvej ramt af flere uheld: Lang kø

Foto: Mathias Øgendal/Ritzau Scanpix

Hvis du skal på motorvejen her til morgen, så skal du være opmærksom på, at din rejsetid godt kan være forlænget. Der er nemlig opstået flere uheld på den samme motorvej.

Uanset hvilken vej man skal på den østjyske motorvej E45, så vil man opleve kø. Det skyldes, at der fra morgenstunden har været to uheld på hver side af motorvejen, og det holder altså trafikken tilbage i begge retninger.

Det første uheld skete allerede klokken 06.45. Et par biler kørte sammen, og det fik trafikken stoppet fuldstændig i første omgang. Uheldet skete i den nordgående retning mellem rastepladsen Fuglsang og Skanderborg N.

Læs også

Mange dropper MobilePay efter nyt gebyr

Politiet forventede allerede at oprydning skulle være færdig klokken 7:30, men der er fortsat kø på stedet. 

Det andet uheld skete ikke langt fra det første sted, men denne gang var det i sydgående retning. Dette uheld skete også kort før klokken 7, og det var på strækningen mellem Vejle og Horsens.

Uheldet var igen et par biler der kørte sammen, og det skete mellem Hornstrup og Hedensted. Det ene spor er spærret, så det er pt. kun muligt at køre i det højre spor.

Glatte veje

Indtil videre har der ikke været meldt ud, hvad årsagen til ulykkerne har været, men det kan meget vel skyldes glatte veje. DMI var nemlig allerede ude at advare mod glatte veje tidligt på morgenen.

På Twitter skrev DMI, at der pletvis vil være glat i både Jylland og på Fyn i løbet af morgentimerne, og derfor skulle man naturligvis køre forsigtigt. Særligt hvis man endnu ikke har fået skiftet dæk på sin bil endnu.

Kører man mod Aarhus eller Vejle, så skal man forvente, at man kan risikere at holde i kø i 10-15 minutter.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

 

Dagens Gossip