Mums: Sådan kan du få Cocio som chokoladepålæg

Skrevet af Henrik R

05/02/2019
Cocio er rigtig lækkert at drikke, men har du nogensinde prøvet at smage det som smørpålæg på en toast? Det har du mulighed for nu, da Cocio har delt en opskrift på hvordan, du kan lave "Cocio-nutella"

Mest læste i dag

De fleste der har prøvet at indtage en Cocio, ved at nydelsen er stor, men til gengæld er den også kort. En Cocio kan nemlig bælles på ganske få sekunder, men man ville så gerne have, at smagen blev lidt længere.

Det er der mulighed for at gøre nu, hvor man har mulighed for at lave sin egen form for ”Cocio-nutella”. Cocio slog for ganske nyligt et opslag op på deres officielle Facebookprofil, hvor de viser, hvordan du kan lave den såkaldte Cocio-spread, som du kan smøre på dit brød (eller spise direkte med en ske).

Det kræver blot tre ingredienser, og det tager altså ikke særlig lang tid at lave, og så vil du have en smørbar udgave af Cocio.

Sådan laver du din smørbare Cocio

For at lave din udgave af ”Cocio-nutella”, skal du have fat i 50 gram honning, 200 gram mandler og så naturligvis 500 ml Cocio.

  1. Først hælder du Cocio og honning op i en lille gryde, hvorefter du pisker det sammen med et piskeris.
  2. Sæt blandingen i kog i cirka 30 minutter, indtil mængden er reduceret til halvdelen. Husk at rør i gryden af og til, så det ikke brænder på.
  3. Bag mandler ved 180 grader i ovnen i cirka 15 minutter, og derefter blender du dem. Det kan du gøre på et minut i en foodprocesser, eller ved god gammeldags håndkræft.
  4. Tilsæt mandlerne til den reducerede Cocio i gryden, og rør rundt indtil det er blevet til en fast masse.
  5. Hæld dit nye Cocio-smørpålæg i et glas med låg eller i en anden beholder, som er luftæt.
  6. Bon appetit!

Hvis du følger den overstående guide, så får du en lækker blanding, som du kan bruge til at pifte dit brød op med. Samtidig får du mulighed for at nyde smagen af Cocio, uden at det forsvinder på et sekund eller to.

Dit nye Cocio-produkt kan holde sig op til 2 uger på køl, men mon ikke den erfarne Cocio-connaisseur ved, at det bliver fortæret på kortere tid.