Naja raser over hjemmeplejens håndmadder: 'Ikke underligt min mor har mistet appetitten'

Foto: Facebook

Debatten om ældres mad blusser op igen, da to håndmadder blev for meget for Naja Holm Eskildsen, der har delt et billede på Egedals Facebookside.

- Egedal Kommunes hjemmehjælpere kunne godt lære lidt om madanretning når de smørrer aftensmad til deres borgere - denne tallerken viser tydeligt hvorfor min mor helt har mistet appetitten når hjemmehjælperne ellers husker på at give hende mad.

Læs også

Jette raser over kommunes nytårsmenu til ældre: Skandaløst og uværdigt måltid

Sådan lyder Naja Holm Eskildsens hårde kritik af hjemmeplejen i Egedal Kommune, da hun så morens frokostanretning: 

To kedelige og hurtigt smurte madder, hvor pålægget er trykket hurtigt over brødet, men hvor der både mangler finesse og tilbehør. Det mente Naja ikke kunne være rigtigt, så hun postede billedet til kommunens facebookside, der gav hende dette svar tilbage: 

- Hej Naja. Vi har svært ved at hjælpe dig her på facebook. Vi ved ikke om det er Stenløse, Ølstykke eller Smørum din mor bor i, og hvem der leverer hjælpen. Skriv til os på [email protected] - Så kan vi bedre tilpasse maden efter hendes ønsker og behov. Bedste hilsner Karina

Men raseriet over historierne om kedelig ældremad sidder stadigvæk i baghovedet hos brugerne på Facebook, der var hurtige til at fælde dom over frokosten: 

Læs også

Dansk sangerinde i livsfare nytårsaften: 'Jeg vil gerne advare ALLE piger'

- Hvor er det dog sølle, skriver Hanne Talchow, imens Kirsten Nielsen mener, at en hvis minister bør træde i karakter: 

- Åh hvor er det for dårligt stakkels ældre mennesker der bliver behandlet sådan - vi må gå til Thyra hun må da kunne gøre noget

Opslaget er blevet delt flere hundrede gange og trækker op til en sand shitstorm mod kommunen, der ikke har blandet sig yderligere i debatten på Facebook. 
 

 

Dagens Gossip