Dansk sangerinde i livsfare nytårsaften: 'Jeg vil gerne advare ALLE piger'

02/01/2017 16:00

Nils Würtzenfeld

Gossip
Foto: Sandra Monique/Facebook
Foto: Sandra Monique/Facebook
- Mine organer lukkede ned og min krop krampede med fem minutters mellemrum i seks timer, fortæller den chokerede sangerinde.

Mest læste i dag

For de fleste er nytårsaften en festaften, men for den tidligere Popstars- og MGP-sangerinde, Sandra Monique blev årets sidste aften til et sandt mareridt.

På sin Facebook fortæller sangerinden nemlig, hvordan hun måtte indlægges efter at have modtaget en drink med stoffer i.

- Jeg vil gerne advare alle piger. Stol aldrig på nogen, indleder Sandra Monique på det sociale medie og fortæller om sin uhyggelige nytårsaften.

- I går gik det desværre udover mig. Jeg falder om til en nytårsfest, hvor aftenen ellers har været rigtig god. Bliver hentet af en ambulance og kørt på Hvidovre. Her tester de mig til at have fået 14 forskellige stoffer i min krop. Det er højest sandsynligt sket via piller i min sidste drink til festen, lyder det fra sangerinden, som blandt andet havde både LSD, MDMA, kokain og amfetamin i blodet ved sin indlæggelse.

På Hvidovre Hospital oplevede Sandra Monique den grimme konsekvens af den forgiftede drink.

- Mine organer lukkede ned og min krop krampede med 5 minutters mellemrum i 6 timer. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at dette skulle ske for mig, forklarer Sandra Monique, der understreger, at hun aldrig har rørt stoffer før.

 - Det ligger så fjernt fra mig, så at vågne i sådan et chok med 10 læger omkring dig, hvor du bare har lyst til at skrige, men ikke kan - fordi din krop siger fra, lyder det.

Til slut kommer sangerinden med en opfordring til alle:

- Det er noget, jeg ikke engang ønsker skal ske for min værste fjende. Pas på jeres drinks, når I drikker. Det her må ikke ske!