Nedslående vejrmelding fra DMI

Foto: Shutterstock.com

DMI kommer med en nedslående melding til de danskere, der havde håbet på, at vejret endelig skulle gå i den rigtige retning.

Hvis du havde håbet på, at du snart kunne få glæde af sol og godt vejr, så må du desværre tro om igen. Der er nemlig ikke udsigt til noget særligt godt nok vejr, når man tager et kig i DMIs prognose for de kommende syv dage.

Det starter ellers ganske godt ud i dag torsdag, hvor der vil være sol først på dagen. Derefter bliver det dog hurtigt skyet, og så kommer der både regn og dis.

Læs også

Skole indskrænker område for børn: NU skal børnelokkeren findes

Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader, og der vil begynde at komme kraftig vind over det meste af landet. Det vil trække sig op til stedvis kuling.

Temperaturen i løbet af natten vil falde til mellem 1 og 6 grader, mens det fortsat vil blive en del.

Vejret i weekenden

Tager vi et kig på vejret i den kommende weekend, så bliver det meget ens med det vejr, vi får i dag.

Fredag vil dagen starte tørt ud med noget sol, men senere begynder skyerne at trække ind over landet, og så vil det begynde at regne. Igen vil der komme en del blæst, mens temperaturen vil ligge på omkring 5 til 8 grader.

Lørdag starter dagen ud med skyer og regn. Senere vil der klare op, men fortsat komme byger rundt omkring i landet.

Det meste af døgnet forventes det, at temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader. Der bliver blæsende med frisk vind til kuling fra vest, og stedvis op til hård kuling og vindstød af stormstyrke.

Søndag vil der i nord og vest være tørt med eller nogen sol. I de sydvestlige egne komme der skyer med byger. Temperaturen vil ligge mellem 4 og 7 grader, og der vil være en frisk vind til kuling fra vest, der dog kommer til at aftage.

Læs også

Her er vinderen af dette års X Factor

 

 

Dagens Gossip