Niels blev meldt savnet for fire dage siden: Nu er der nyt fra politiet

Nicolai H

1 uge siden

|

09/07/2024
Indland
Niels er stadig ikke blevet fundet. Foto: Fyns Politi
Politiet kommer nu med opfordring.

Dagens topnyheder

På fjerde døgn leder Fyns Politi stadig efter Niels fra Svendborg, der har været forsvundet siden fredag.

Det skriver TV 2 Fyn.

Han dukkede ikke op til en aftale, hvilket sidenhen har udløst en intens eftersøgning i området omkring Kogtvedvej/Skovsbo Eng, hvor han sidst blev set.

Niels var iført shorts, kondisko og en grønlig regnjakke med hætte, da han forsvandt.

Selvom politiet har gjort brug af helikopter i deres søgning, er de nu nødsaget til at fortsætte eftersøgningen fra landjorden.

"Vi er stadig i gang med at lede efter ham. Vi har parkeret helikopteren og arbejder fra landjorden nu," udtaler kommunikationskonsulent Mads Boel fra Fyns Politi.

Afhængige af offentligheden

Politet beder nu offentligheden om at tjekke alle potentielle skjulesteder på egen ejendom, såsom garager, udhuse, lader og brændeskure, hvor Niels kan have søgt ly fra det dårlige vejr.

"Lige nu er vi dybt afhængige af tips fra offentligheden. Jeg vil også gerne opfordre til, at man tjekker videoovervågning, dashcams og andre former for videooptagelser fra området igennem, og giver os besked, hvis han fremgår," tilføjer Mads Boel.

Politiet har sat alle ressourcer ind på at finde Niels, men uden hjælp fra borgerne kan opgaven blive sværere. Enhver lille observation kan vise sig at være afgørende i eftersøgningen af den savnede mand.

Har du detaljer om sagen der kan hjælpe med at finde Niels, opfordres du til at kontakte politiet med det samme på telefin 1-1-4.