Niklas Landin smider bombe: Efter det stopper jeg på landsholdet

Foto: Frank Molter/DPA/Ritzau Scanpix

Niklas Landin har tænkt over det, og han ved nu hvornår han stopper på det danske landshold.

Niklas Landin er meget vel verdens bedste håndboldmålmand, og i år under VM slutrunden i Egypten, fik Niklas Landin overrakt præmien som verdens bedste håndboldspiller for sæson 2019.

Landin har vundet guld ved OL, han har vundet guld ved VM to gange, han har vundet EM i håndbold og så vandt han også guldmedaljer, da han spillede ungdoms VM og junior VM.

Læs også

Døden nær: Grillspyd tæt på at tage livet af 10 måneder gammel schæferhundehvalp

Der er faktisk ikke det, som Niklas Landin ikke har vundet, men det kan også være slut inden længe.

Niklas Landin der har rundet de 33 år, er nemlig begyndt at i det, som mange danske landsholds fans gruer for, nemlig en landsholdsstop.

Til det tyske medie Stuttgarter Nachrichten, fortæller Niklas Landin, at han har tænkt over sin karriere på landsholdet, og han afslører ligeledes, at han har to mål der skal nås, inden han siger stop.

Han vil nemlig vinde titler mere, og det skal ske sammen med brormand Magnus.

“Der er to titler, jeg endnu ikke har vundet sammen med min bror Magnus, og det er EM-titlen og OL-guld. Efter det trækker jeg mig tilbage,” lyder det fra Niklas Landin til det tyske medie.

Brormand Magnus Landin i aktion for det danske landshold. Foto: Shutterstock.com

Helt præcist betyder det, at hvis alt går efter planen, så er Niklas Landin færdig med at stå for det danske landshold, når vi afslutter januar i 2022. Danmark skal nemlig spille OL i år, og til næste år afvikles der håndbold EM.

Ender det med guld i begge slutrunder, vil Danmark skulle på jagt efter en erstatning, der får svært ved at fylde de store sko ud, som Niklas Landin vil efterlade.

Selvom det kan ende med et snarligt landsholdsstop, så vil Niklas Landin dog fortsætte sin håndboldkarriere. Han bliver nemlig i sin tyske klub THW Kiel, hvor han har forlænget sin kontrakt til 2025.

Læs også

Familien fra Bryggen vender tilbage i aften: Stort spørgsmål skiller Cengiz og Stephanie ad

 

 

Dagens Gossip