Nikolaj Jacobsen afslører: Er blevet opereret

Foto: Khaled Elfiqi/EPA/Ritzau Scanpix.

Nu gik den ikke længere.

I 20 år har Nikolaj Jacobsen haft problemer med sit knæ.

Tidligere på året erkendte landstræneren, at nu er det tid til at gøre noget ved det. Det fortalte han til Ekstra Bladet. 

Læs også

Nikolaj Jacobsen erkender nu: Det er nødvendigt med operation

For 20 år siden smadrede han knæet, da han i en håndboldkamp stødte sammen med en modspiller. Efterfølgende blev han opereret, men det har han siden hen fortrudt. 

“Hvis jeg havde vidst, det ville gå sådan, havde jeg ikke gjort det. Jeg blev fortalt, at jeg ville kunne leve fint resten af livet med det, de lavede i 2001”, fortæller han.

Smerterne har været så voldsomme, at han ikke har kunne gå en tur på 10 minutter uden gener.

“Jeg kan ikke gå i ti minutter, uden det hæver og gør ondt. Det påvirker min nattesøvn, fordi gigten konstant murrer, og jeg kan ikke træne muskulaturen op, fordi smerterne jager som knive i knæet. Der er ingen brusk tilbage, knæet er totalt slidt ned,” forklarede han i starten af marts.

Nu gik den ikke længere, og på sin Instagram-profil afslører den succesfulde landstræner, at han nu er opereret. 

#Nytknæ

Til opslaget skriver Nikolaj Jacobsen:

“Jeg håber, du er bedre end det gamle knæ.”

Her kan man se et opslag fra hospitalssengen, hvor Nikolaj Jacobsen har knæet bundet ind.

Foto: Instagram @nikolajjac5.

Klar til sommer

Det er også vigtigt, at landstrænerens knæ er klar til sommer, når herrelandsholdet drager til Tokyo, hvor OL-guldet fra 2016 i Rio skal forsvares. Det bliver landstrænerens første olympiske lege i spidsen for det danske herrelandshold i håndbold. 

Håndboldturneringen ved de olympiske lege i Tokyo afvikles fra den 24. juli – 8. august. Danmark spiller første kamp den 24. juli på et endnu ukendt tidspunkt, skriver DHF.

Læs også

Michael Falch overrasker: Dukker op i populært tv-program