Nu afslører Kongehuset endelig: Her skal prins Christian og prinsesse Isabella gå i skole

Foto: Steen Brogaard, Kongehuset

Efter flere måneders stor debat om Kongehusets valg af uddannelsesinstitutioner har de endelig bekræftet, hvor prins Christian og prinsesse Isabella skal gå i skole.

De seneste par måneder har der været stor debat om, hvorvidt Danmarks fremtidige konge, prins Christian, skal fortsætte med at gå på Herlufsholm, og om prinsesse Isabella skal starte der, når hun skal i gymnasiet. 

Årsagen til debatten er, at TV2 tidligere på sommeren afslørede frygtelige forhold, systematisk mobning og voldelige og seksuelle krænkelser på den prestigefyldte skole, som flere medlemmer af kongefamilien og kendte erhvervsfolk har gået på.

Læs også

Mary og Frederik reagerer: Trækker prins Christian ud af Herlufsholm

Det fik i første omgang kronprinsparret til at 'lukke i', men efter massiv kritik og pres meldte de ud, at prins Christian ikke skal fortsætte med at gå på skolen, ligesom prinsesse Isabella ikke skal starte på skolen, når hendes tid kommer, og nu har Kongehuset endelig afsløret, hvor de så skal gå. 

Det kan man læse i en pressemeddelelse, som Det Danske Kongehus har delt på Instagram (@detdanskekongehus). 

Heri står der:

"Efter Kronprinsfamiliens overvejelser i løbet af sommeren er der taget beslutning om det kommende skoleår. I det nye skoleår starter Hans Kongelige Højhed Prins Christian i 2.g på Ordrup Gymnasium i Gentofte og Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Isabella i 9. klasse på Ingrid Jespersens Gymnasieskole i København."

Foto: Instagram

I opslaget kan man desuden læse, at der ikke vil være "fotomulighed i forbindelse med skolestarten."

"Det håber vi, at alle medier vil respektere," slutter opslaget, som på 25 minutter i skrivende stund har fået mere end 3.000 'likes'. 

Læs også

Efter udskældt dokumentar: Så mange politianmeldelser har Herlufsholm indgivet

 

 

Dagens Gossip