Nu er de her: Tvillingerne Anders & Torben som actionfigurer

Foto: Frederik Emil Pallesen / Twitter

Hvis du er fan af tv-tvillingerne Anders og Torben, så vil du glæde dig over denne nyhed. Nu er tvillingerne nemlig udkommet som actionfigurer.

Du har helt sikkert stiftet bekendtskab med de hyggelige tvillinger, Anders og Torben, som Tv2 har lavet flere programmer med.

I januar sendte de to programmer med tvillingeparret fra Holstebro, hvor de var på jagt efter bolig i Thailand. Det lykkedes dog ikke at finde den perfekte bolig - hvert fald ikke en bolig, som deres to thailandske partnere ønskede at bo i.

Læs også

Ægtepar gik tidligt i seng: Pludselig bankede det på til soveværelset

Danskerne ønskede flere programmer med Anders & Torben, men de to hovedpersoner fortalte, at det tog meget af deres tid at lave programmerne, og det ville kræve, at Tv2 hostede op med skejser, hvis de skulle lave flere afsnit.

Nu kan det dog være, at der er mulighed for at tvillingerne kan lave lidt penge, for de er nemlig blevet lavet om til vaskeægte actionfigurer.

 

Det er den 29-årige Frederik Emil Pallesen fra Aarhus, der i de seneste år har brugt sin tid på at skabe små legetøjsfigurer af kendt og mindre kendte personer. Nu er turen så kommet til Anders og Torben.

“De er nogle skønne typer, så jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave dem. De er jo legendariske. Man kan jo ikke lade være med at forelske sig i dem,” fortæller han til Tvmidtvest.dk.

Kun få eksemplarer

For Frederik Emil Pallesen er det typisk en hobby at producerer actionfigurerne, og derfor er det heller ikke planen, at der skal laves et oplag af de to tvillinger.

Noget tyder dog på, at der i Danmark ville være et marked for actionfigurer med netop de to tvillinger, for Tvmidtvests artikel går i øjeblikket viralt herhjemme, hvor mange tusinde allerede har kommenteret og delt den.

Læs også

DMI udsender ny varsel: Storm-blæsten vender tilbage

 

 

Dagens Gossip