Nu er der ny skat på vej til danskerne

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

I dag klokken 12.00 bliver der præsenteret en ny skat til danskerne, der meget vel kan gå hen og blive aktuel.

Klokken 12.00 i dag bliver der præsenteret et forslag til en grøn omstilling af Bilkommissionen. Vi har tidligere skrevet om, hvordan det formentlig kan få¨store konsekvenser for 400.000 danskere, der kan se frem til at miste stor værdi i deres bil.

Derudover så forventes det nu også, at Bilkommissionen i deres forslag vil fremlægge en ny skat. Det bliver en vejskat, og den skal ramme lastbiler og personbiler. Årsagen er, at de vil have flere danskere til at købe elbiler i fremtiden.

Læs også

To personer indlagt efter skovtur: Nu advarer hospital

Det er B.T. der afsløre den nye skat, da de er kommet i besiddelse af præsentationsmaterialet, som Bilkommissionen vil præsentere klokken 12.00.

“Som finansieringsbidrag indgår kilometerbaseret vejafgift for lastbiler og en simpel vejafgift for personbiler og øgede diesel- og benzinafgifter i nogle af modellerne', står der i præsentationsmateriale,” ifølge B.T.

I forslaget vil Bilkommissionen også opfordre til, at ejere af mindre elbiler, vil få et tilskud løbende.

400.000 danskere mister værdi

Den største omlægning i forbindelse med forslaget i dag, er uden tvivl, at diesel-biler fra før 2015 vil falde kraftigt i værdi. Det har markedsanalytiker Jan Lang tidligere meldt ud.

Der er tale om, at omkring 400.000 danskere kan se deres bil falde stort i værdi.

Læs også

400.000 danskere kan miste mange penge i dag

 

 

 

Dagens Gossip