Nu er det slut: Dansk restaurantkæde konkurs

Skrevet af Mathias Nielsen

16/03/2023
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Pasta la Pasta er snart fortid, da kæden er blevet begæret konkurs.

Mest læste i dag

Håndlavet pasta og særlige saucer fra Norditalien var en del af nøglen til succes, da pastakæden Pasta la Pasta blev stiftet tilbage i 2018.

Bag kæden står Martin Bøje Ipsen, som blandt andet har en fortid på restauranten Ergo, og Morten Paaske Christensen, som har været på den danske Michelin-restaurant Formel B.

Forudsætningerne for succes burde altså være gode, men nu er det slut.

Kæden er nemlig gået konkurs, oplyser Statstidende.

Dermed lukker de tre spisesteder, som fordeler sig i København og på Frederiksberg med henholdsvis to og et sted.

Ifølge Stefan Simmelsgaard Hansen, som er kurator, så er det en privat lånegiver, som nu har sendt Pasta La Pasta i konkurs. 

»Vi arbejder selvfølgelig på, at der også skal være et Pasta La Pasta i fremtiden og forsøger at redde arbejdspladser. Der er allerede god interesse, men der bliver ikke nok til at dække tabet i forbindelse med konkursen,« siger Stefan Simmelsgaard Hansen ifølge Finans.