Foto: Google Maps
Pasta la Pasta er snart fortid, da kæden er blevet begæret konkurs.
Håndlavet pasta og særlige saucer fra Norditalien var en del af nøglen til succes, da pastakæden Pasta la Pasta blev stiftet tilbage i 2018.
Bag kæden står Martin Bøje Ipsen, som blandt andet har en fortid på restauranten Ergo, og Morten Paaske Christensen, som har været på den danske Michelin-restaurant Formel B.
Kendispar med glædelig nyhed
Forudsætningerne for succes burde altså være gode, men nu er det slut.
Kæden er nemlig gået konkurs, oplyser Statstidende.
Dermed lukker de tre spisesteder, som fordeler sig i København og på Frederiksberg med henholdsvis to og et sted.
Ifølge Stefan Simmelsgaard Hansen, som er kurator, så er det en privat lånegiver, som nu har sendt Pasta La Pasta i konkurs.
»Vi arbejder selvfølgelig på, at der også skal være et Pasta La Pasta i fremtiden og forsøger at redde arbejdspladser. Der er allerede god interesse, men der bliver ikke nok til at dække tabet i forbindelse med konkursen,« siger Stefan Simmelsgaard Hansen ifølge Finans.
Nu er det slut: TV2 giver stafetten videre