Nu giver Jesper Buch svaret på det spørgsmål folk har undret sig over

Skrevet af Emil Martesen

8 uger siden

|

21/03/2024
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Nu giver den tidligere 'løve' svaret på det spørgsmål folk har undret sig over.

Dagens topnyheder

Efter otte år og utallige timer foran kameraet valgte Jesper Buch at tage et skridt tilbage fra rampelyset i "Løvens Hule", et skridt, der har efterladt mange fans og følgere overraskede. 

Derfor går det stadig ikke stille for sig for den evigt populære iværksætter.

Jesper Buch har nemlig rigeligt at give sig i kast med, men trods et travlt liv med en del arbejde, så har han selvfølgelig også tid til at pleje både familie og andre relationer.

Sammen med ekskæresten

Til gallapremieren på 'Ghostbusters' i Big Bio i Nordhavn, med sin søn ved sin side, bekræftede den tidligere 'løve', at han og ekskonen Renata Mollerup Sørensen igen har fundet sammen:

"Om der er en kæreste i mit liv? Ja, det er der. Moren til mine børn", fortalte Jesper Buch til Ekstra Bladet, der delte et sjældent indblik i hans ellers så private liv.

Parrets forhold har ellers været noget af en rutsjebanetur med flere op- og nedture siden deres skilsmisse i 2017. De har tidligere vakt opmærksomhed ved at optræde sammen ved offentlige begivenheder, selv efter at de annoncerede deres brud.

Og trods Jesper Buchs kortvarige forhold til den svenske dj Ida Engberg, som han beskrev som 'pisseforelsket' i, ser det nu ud til, at Jesper Buch og Renata Mollerup Sørensen har genfundet gnisten.