Her er svaret på det spørgsmål til Karsten Ree som alle har ventet på

06/12/2023 19:00

Emil Martesen

Indland
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Nu giver Karsten Ree langt om længe svar.

Mest læste i dag

For omtrent en måneds tid siden, så det dagens lys, at 78-årige Karsten Rees tid i sin store Vedbæk-villa var ved at lakke mod enden.

"Det er sådan en erkendelse af, at man ikke er 50 år længere. På et tidspunkt bliver sådan nogle ting for store, og så tænker man, 'det her orker jeg ikke længere'," udtalte Karsten Ree hudløst ærligt til SE og HØR, da nyhedenom, at hans hus var sat til salg blev bragt.

Den nærmest legendariske ejendom, som har været hjem for Karsten og hans hustru, Janni, er nu tilgængelig for købere, der søger luksus ved Øresund.

Sådan skriver SE og HØR.

Den 527 kvadratmeter store bolig, som ligger i første række til Øresund, er en eftertragtet ejendom på det danske marked. 

Indtil nu har man ikke vidst, hvad forretningsmanden vil have for boligen, men det er nu kommet frem.

Karsten Ree håber at indkassere hele 120 millioner kroner for denne spektakulære ejendom, der har en tilhørende grund på imponerende 6.267 kvadratmeter.

Karsten Ree erhvervede ejendommen i 2010 og investerede dengang 70 millioner kroner i det, der nu kan vise sig at være en ekstraordinær god forretning. 

Med den satte pris har han mulighed for at realisere en imponerende gevinst på 50 millioner kroner.

Boligen er dog ikke den eneste, Karsten Ree ejer. Sidste år fik han nemlig fingrene i en penthouselejlighed i Hellerup.

Interessant nok har Prins Joachim for nylig købt et hus i nærheden af Karsten Rees ejendomme, hvilket antyder, at området langs Øresund er blevet en magnet for folk med en forkærlighed for eksklusivt boligliv.