Nu giver Rasmus Seebach svaret alle har ventet på: Sådan skete det

Skrevet af Emil Martesen

11 uger siden

|

07/03/2024
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Nu giver popikonet svaret alle har ventet på.

Dagens topnyheder

Når blodsbånd knækker, og familiefejder bliver offentlige, er det ikke kun de involverede, der mærker konsekvenserne.

Og det gælder i særdeleshed for Seebach-brødrene, Rasmus og Nicolai Seebach, der har været synonyme med dansk popmusik i årevis.

For nyligt kom det dog frem, at det var slut mellem de musikalske brødre.

Men noget der til gengæld ikke er slut for Rasmus Seebach er forholdet til sin kæreste.

Og nu åbner musikeren op om hvordan han og Julie Teglhus fandt kærligheden.

Det gør han i et nyt interview med Alt for damerne.

Her lægger han ikke skjul på, at det ikke kun var de snebeklædte bakker, som popikonet fandt glæden ved, da han tilbage i 2013 mødte kærligheden på en skiferie.

Han fortæller åbent om, hvordan de to første gang krydsede hinandens veje, og gnisterne begyndte at flyve. Det, der startede som en vinterflirt, udviklede sig hurtigt til et livslangt eventyr, der førte dem fra Europas kolde bjerge til Thailands varme strande, hvor de officielt blev et par:

"Vi lå på stranden og kiggede op på stjernerne, og det lyder nærmest som noget, nogen kunne sige i en film, men nu fortæller jeg bare, hvad jeg sagde: Når vi kommer hjem, så er det os to", siger Rasmus Seebach til Alt for damerne.

Gennem årene har Rasmus og Julies forhold været et bevis på, at ægte kærlighed kan starte på de mest uventede steder - fra tilfældige møder på skiferier til romantiske øjeblikke under fjerne himmelstrøg.

I dag, næsten et årti senere, står Rasmus Seebach og Julie Teglhus ansigt til ansigt med en ny spændende fase i deres liv, idet de forventer deres tredje barn, en pige, til sommer. Parret, der allerede er forældre til Holger og Helmut, ser frem til at byde endnu et familiemedlem velkommen.