Inden længe sker det: Janni og Karsten Ree på tærsklen til noget de aldrig før har gjort

Skrevet af Emil Martesen

03/03/2024
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Inden længe sker det.

Mest læste i dag

Janni Ree har efterhånden bidt sig fast på danskernes læber.

Og for nyligt har hun afsløret, at hun har gang i en række spændende projekter - men hvad det præcis går ud på, er stadig en stor gåde for offentligheden.

Under premieren på "Kung Fu Panda 4" i Fields, hvor hun dukkede op med Ditte Okman, løftede Janni Ree ikke sløret for flere informationer om det kommende projekt.

Dog gav hun et lille hint om, at hun og Karsten snart skal noget, de aldrig har prøvet før.

Det skriver SE og HØR.

Janni og Karsten Ree skal nemlig snart på farten igen, og denne gang går turen til et helt nyt sted på det afrikanske kontinent. Kendisparret har før været i Afrika, men denne gang skal de besøge en ø, som de aldrig før har sat deres ben på.

Om det er Jannis kommende fødselsdag, der er årsagen til rejsen, er lidt af et mysterium, men den skal i hvert fald fejres i Afrika:

"Det kan da være, at jeg får en lille gave i flyveren. Men ellers skal vi fejre det i Nairobu. Og så tager vi til Lamu, der ligger ude ved kysten", udtaler Janni Ree.

Selvom Janni Ree holder kortene tæt til kroppen omkring sine professionelle planer, har hun alligevel lokket med lidt information om, hvad fremtiden bringer.

Nyt projekt

For et par uger siden, da Janni Ree stod over for Ekstra Bladets skarpe mikrofoner, talte hun muligvis sig, da hun løftede sløret for en hidtidig hemmelighed.

Sammen med veninden Pernille Nygaard, som blandt andet er kendt for sin tidligere medvirken i 'Paradise Hotel', blev Janni Ree fanget på den røde løber.

"Vi har så meget i støbeskeen," fortalte Ree, hvilket naturligvis pirrede nysgerrigheden blandt tilhørerne og journalisterne.

Hvad forsidefruen ellers fik sagt til Ekstra Bladet kan du læse mere om i artiklen herunder.