Nu har tæskehold fået straf: De hoppede på den forkerte

Fire mænd har alle modtaget fængselsstraffe, efter at de sidste år tæskede en 24-årig mand. Det viste sig umiddelbart, at de forvekslede den 24-årige med en anden.

Det er aldrig nogensinde sjovt at blive overfaldet ud af det blå, men det er bestemt ikke sjovt, når man bliver overfaldet, og man så derefter finder ud af, at man kun blev overfaldet, fordi gerningsmændene tog fejl af, hvem man var.

Det var tilfældet i en sag fra Toftlund sidste år, hvor de fire sigtede nu har modtaget deres traf. De fire mænd i alderen 19 til 30 år er blevet dømt i retten, hvor de står til fængselsstraffe på alt i mellem seks til 12 måneder.

Det får de efter, at de den 5. maj sidste år valgte at springe på en 24-årig mand, der både blev skudt med en gaspistol og derefter slået med et bat eller en jernstang.

Den 19-årige Kevin Koch Vedbæk fik den længste straf, da han stod bag de fleste af de 20 forhold, der blev rejst i retten.

Det var vist den forkerte

Da sagen dengang kom frem, var det noget der ramte forsiderne på alle landets medier, og det skyldes den bizarre situation, hvor den 24-årige var det forkerte offer. Det kom nemlig ud, at der formentlig var tale om en forveksling, og at tæskeholdet i virkeligheden var ude efter naboen.

Den 24-årige var netop kommet hjem til sin bolig, da han blev overfaldet. Han fortalte, at han hørte en glasrude i døren bliver smadret, og kort efter lå han på jorden næsten helt forstenet. Han blev kørt til akutsygehuset i Aabenraa, hvor han både blevet syet med flere sting.

Først flere måneder efter, fandt man via en scanning ud af, at der sad en blykugle ved venstre øjenbryn. Derudover var der også en plastikkugle, som var går under huden på hans mave.

Det er umiddelbart ikke blevet bekræftet, at tæskeholdet var ude efter en anden mand, men det skriver flere medier heriblandt JyskeVestkysten.

Læs også

Efterlysning: Kender du denne voldsmand?

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip