Nu indrømmer Sofie Carsten Nielsen kendskab til Morten Østergaards adfærd

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Formanden for De Radikale, Sofie Carsten Nielsen, indrømmer nu, at hun kendte til Morten Østergaards generelle adfærd.

Det har været en meget turbulent uge for den nye radikale formand, Sofie Carsten Nielsen, der overtog pladsen fra Morten Østergaard, der selv trak sig efter flere krænkelsessager.

I løbet af den seneste uge har der været mange beskyldninger mod partiformanden, som ifølge flere skulle have kendt til Morten Østergaards krænkelseadfærd.

Læs også

Mette Frederiksen: Det burde aldrig være sket

I går sprang Ida Auken en større bombe, da hun meldte ud, at Sofie Carsten Nielsen hele tiden har kendt til det, og at hun ikke gjorde noget ved Østergaards ageren. Sofie Carsten Nielsen afviste blankt dette i går, men nu åbner hun alligevel op.

Det var mit indtryk, at han tog opsangene til sig

Hun står fortsat ved, at hun ikke har haft samtalen med Ida Auken, hvor Ida Auken skulle have bedt om en håndtering af Morten Østergaard, men hun indrømmer til gengæld, at hun har kendt til Morten Østergaards generelle adfærd.

“Der er en verden til forskel på at kende til en konkret krænkelsessag og at have løse snakke om Mortens adfærd i øvrigt. Det er vigtigt for mig at understrege, at det hverken er mit eller andre kollegers ansvar, at Morten kunne blive fuld og pinlig til fester,” lyder det fra partiformanden i en skriftlig kommentar til Ritzau og fortsætter:

“Ikke desto mindre, så har jeg ligesom andre snakket med Morten om det, og jeg har opfordret ham til at rette op på det. Og det var faktisk mit indtryk, at han også tog opsangene til sig og ændrede adfærd,” fortæller hun videre.

Problemerne hos De Radikale lader ikke til at have nogen ende i øjeblikket, hvor flere i dag har opfordret til, at Marianne Jelved skal gå ind og overtage rollen som partiformand for partiet.

Læs også

Her indføres der vilde corona-restriktioner

 

 

 

Dagens Gossip