Nu kan du få 40 procent rabat på din rejse: Så nemt er det

Foto: Torben åndahl/Ritzau Scanpix

Du har nu en unik mulighed for at spare rigtig mange penge.

Det er lige nu rigtig dyrt at være dansker. Mange ting er steget i pris som følge af den høje inflation. Derfor vil alle gerne spare hvor der sparres kan.

Og nu har du faktisk muligheden for at spare forholdsvis mange penge.

Læs også

11-årig pige smittet med kønssygdom: Hun fik det ikke på den måde du tror

Fra i dag af kan et nyt rejsekort nemlig tages i brug. Det nye rejsekort er digitalt og skal dermed erstatte det fysiske rejsekort, som man hidtil har kunne bruge.

Med den nye løsning bliver det muligt at tjekke ind og ud på en app i stedet for at bruge rejsekortet, som lige nu er et fysisk kort. Det nye rejsekort er dog kun en test, som lige nu bliver testet i Nordjylland.

Og det er hér, at din mulighed for at lave en god aftale byder sig. Da produktet skal testes, så leder Nordjyllands Trafikselskab og Rejsekort & Rejseplan A/S nu efter kunder, der har lyst til at prøve løsningen af frem til november i år.

- Det er en spændende tid, vi bevæger os ind i, når vi for første gang i kollektiv trafiks historie skal teste en fuld digital løsning til at swipe ind og ud af busser og tog. Det er vigtigt, at vi får afdækket, om en fuld digital løsning er i stand til at håndtere de behov og problemstillinger, vi har erfaringer med i dag i regi af Rejsekort-systemet, siger Kasper A. Schmidt, CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S til TV 2.

Der søges efter personer, som er mellem 16 og 66 år gammel. Opgaven som testperson består i at undersøge, hvordan appen fungerer, og om en digital løsning kan håndtere den måde, den kollektive trafik i Danmark er organiseret på med zonestruktur, rabatordninger, transportformer og lignende.

Når man melder sig som testkunde, er det derfor afgørende for Rejsekort & Rejseplan A/S og NT, at man deltager i de spørgeundersøgelser, som bliver udsendt både under og efter testen.

Alle testpersoner får en tak for hjælpen for at være med - nemlig 40 procents rabat på rejser. Det svarer til det højeste rabattrin, som man kan opnå via rejsekortet.

Læs også

33-årig mand sigtet for terrorforsøg i dansk by

 

Dagens Gossip