Nu kører Coca Cola-julelastbilen rundt til danske byer

Foto: Coca Cola Danmark

Føler du også en helt magisk stemning, når Coca Cola-julelastbilen kører rundt i det danske land. Nu har du mulighed for at se den på tætteste hold, da den pr. dags dato kører rundt til mange danske byer for at sprede julestemning

Det er først endeligt ved at blive jul, når Coca Colas julelastbil begynder at pryde tv-billedet med de snefyldte reklamer.

Inden reklamerne begynder at indtage dit tv, er det dog allerede muligt at få et lille kig til den store flotte lastbil. Den kommer nemlig til at køre rundt i det ganske danske land, og den starter i dag.

Fra i dag den 11. november og indtil den 23. december vil Coca Cola sende deres julelastibl rundt i hele Danmark. Ligesom sidste år vil du have mulighed for at støtte et godt formål, når du møder op ved lastbilen.

Læs også

Ni klamme ting alle kvinder gør (men lader som om vi ikke gør)

Sidste år lykkedes det nemlig at indsamle 400.000 kroner, som gik ubeskåret til Mødrehjælpen. Disse penge gik blandt andet til at hjælpe familier og børn, der har det særligt hårdt i juletiden.

“Det er hårdt for familierne, når der ikke er råd til at holde jul. Det er både stressende og skuffende ikke at kunne fejre julen på lige fod med andre, eller ikke at kunne dele den med sine nærmeste. Derfor er det fantastisk at se opbakningen fra alle de danskere, der møder Coca-Colas julelastbil og samtidig gør en forskel for børnefamilier i Danmark, der ikke ellers ville have råd til at fejre jul. Takket være den hjælp er det muligt, at vi kan uddele julehjælp igen i år,” fortæller Ninna Thomsen, der er direktør i Mødrehjælpen.

Her kommer Coca Cola Julelastbilen i 2019

Coca Cola-julelastbilen kommer forbi rigtig mange danske byer, og den tager hul på turen i dag mandag den 11. november, hvor turen går til Hvidovre. Her holder julelastbilen på Circle K, Kettevej 2, 2650 Hvidovre mellem 15 og 19.

Derudover kommer Coca Cola forbi byer som Bagsværd, Taastrup, Brøndby, Greve, Bjæverskov, Rønne, Odense, Fredericia, Haderslev, Lemvig, Aalborg, Hjørring, Randers, Silkeborg, Holbæk, Kokkedal, Hellerup, Albertslund, Rådhuspladsen og mange flere steder.

Se hele programmet for lastbilen på billedet herunder:

Foto: Coca Cola Danmark

 

Læs også

Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

 

 

Dagens Gossip