Nu kommer efterårsvejret for alvor til Danmark

Foto: Shutterstock

Den kommende uge byder på både regn og blæst over det danske land.

Den kommende uge byder på et vejrskifte, og det kommer til at stå i efterårets tegn. Vejret vil i den kommende uge således blive mere gråt, vådt og til tider blæsende efterårsvejr. Det oplyser TV 2 Vejret.

Inden vejrskiftet melder sin ankomst, venter der en søndag, hvor der særligt over de vestlige landsdele bliver plads til nogen sol. I den østlige del af landet vil der derimod være en del skyer, som måske kan kaste lidt af regn af sig.

Læs også

Energiselskab kimes ned af kunderne: "Det er lidt som en Roskilde Festival"

Søndag eftermiddag stiger risikoen for at blive ramt af en regnbyge så. Særligt over det østlige Fyn, Sjælland, Lolland, Falster og Møn er der udsigt til spredte regnbyger.

Der kan dog også vise sig at komme lidt regn henover Jylland, men chancen for sol er også størst i Jylland, på det vestlige Fyn eller Bornholm.

Dog vil der efterhånden drive skyer ind over særligt Jylland sidst på eftermiddagen, hvilket markerer den kommende uges vejrskifte.

Når det er varmest i eftermiddag, bliver det med mellem 13 og 16 grader på termometret. Lunest bliver det mod vest. Søndag aften vil for alvor byde på gråvejr.

Derudover går en front i land i de sene aftentimer med et regnvejr, som i nattens løb forventes at blive ganske udbredt.

Mandag morgen vil der derfor hænge et regnvejr over hele landet, som altså sætter gang i en våd og blæsende uge i efterårets tegn.

Læs også

Heldig dansker vinder historisk beløb i Eurojackpot

 

Dagens Gossip