Nu skal du slå til: Superbrugsen kører 15% rabat

01/11/2023 10:27

Nicolai Steinicke

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er nu man skal slå til, hvis man vil spare nogle penge.

Mest læste i dag

SuperBrugsen i Hårlev gør sig klar til en særlig aften fyldt med julemagi og smagsoplevelser. 

Den 1. november inviterer dagligvarebutikken alle lokale til at deltage i en forlænget åbningsperiode fra kl. 18 til 20.30 på Bredgade.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Brugsuddeler Frank Juhl Christiansen står i spidsen for dette festlige arrangement og lover en aften, der vil sætte gang i julestemningen. 

Butikken vil forlænge åbningstiden med en halv time, og derudover vil der være utallige smagsprøver og inspiration til at gøre julen ekstra speciel.

I slagter- og delikatesseafdelingen vil gæsterne blive forkælet med smagsprøver på lækre juleretter, mens de øl-entusiaster kan glæde sig til at smage på juleøl fra anerkendte bryggerier som Carlsberg, Royal Unibrew og specialbryg.

Som en ekstra bonus vil SuperBrugsen tilbyde 20% rabat i vinafdelingen denne aften.

Alle besøgende den 1. november mellem kl. 18 og 20.30 vil også få en voucher med 15% rabat på indkøb hos SuperBrugsen Hårlev fredag den 3. november.

Så sørg for at besøge SuperBrugsen i Hårlev den 1. november mellem kl. 18 og 20.30 for en aften fyldt med juleinspiration og lækre smagsprøver.

Det er den perfekte lejlighed til at finde inspiration til julemaden, julepynten og julegaverne, samtidig med at du kan drage fordel af de mange gode tilbud.